Η Γαϊδουροχώρα συμμετέχει στο 1º Athens Civil Society Festival στο Σεράφειο

Η ομάδα του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι – Γαϊδουροχώρα θα βρίσκεται στο 1º Athens Civil Society Festival στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στις 21, 22 & 23 Απριλίου!

Στο περίπτερο της ομάδας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση του Κέντρου που αφορά θέματα ευζωίας, τη βελτίωση συνθηκών ζωής και εργασίας των γαϊδουριών στην Ελλάδα, τη φροντίδα ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη και την ευαισθητοποίηση της σημερινής κοινωνίας σχετικά με αυτό το ζώο.

Επίσης θα μάθουν για τη Γαϊδουροχώρα, ως εναλλακτικό χώρο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης αφιερωμένο στο γαϊδουράκι που σαν σκοπό έχει να “συστήσει” αυτό το άγνωστο και παρεξηγημένο ζώο στους σημερινούς ανθρώπους, ιδιαίτερα στα παιδιά, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρίσματα και την καταπληκτική του φύση και να χτίσει μια νέα συνείδηση σχετικά με την επικοινωνία, το σεβασμό, τη συνεργασία και τη συνύπαρξή μας με αυτό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα μάθετε για τα προγράμματα αναδοχής, θα υπάρχει ενημέρωση για τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και το «μαγαζάκι» του Κέντρου.

Το Σάββατο 22/04 στις 10.30, μη χάσετε την ομιλία τους στην κεντρική αίθουσα του Σεραφείου.


Το 1ο Athens Civil Society Festival είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του συνΑθηνά που έχει στόχο να ενώσει, να συνδέσει, να στηρίξει, να αναδείξει και να ενδυναμώσει το ενεργό κομμάτι της πόλης: τις οργανώσεις, τους φορείς και τις ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών.

Παρασκευή 21- Κυριακή 23 Απριλίου 2023

10:00-22:00

Εκθεσιακός χώρος Σεραφείου, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144

Είσοδος ελεύθερη


Αφίσα εκδήλωσης

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ