Το Stray.gr συμμετέχει στο 1ο Athens Civil Society Festival στο Σεράφειο

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων «Stray.gr» συμμετέχει στο πρώτο Athens Civil Society Festival που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στις 21, 22 και 23 Απριλίου στο Σεράφειο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του Stray.gr και να γνωρίσουν τις απίθανες μουσούδες προς υιοθεσία
  • Να αγοράσουν είδη του σωματείου, στηρίζοντας έτσι το έργο του και βοηθώντας το να βοηθήσουν τ᾽αδέσποτα ζώα που περιθάλπει
  • Να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του για μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους 

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 22/4 – 13:00-14:00 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 3-6 ετών με θέμα τη ζωή με σκύλο, πως συμπεριφερόμαστε και πως προσεγγίζουμε έναν άγνωστο σκύλο από τον ευτυχισμένο και υιοθετημένο Βινς και την Μυρτώ Ξανθοπούλου. 

Σάββατο 22/4 – 15:00-16:00

«Ρωτήστε τον εκπαιδευτή» με την εκπαιδεύτρια και μέλος του σωματείου μας, Ιωάννα Αθανασιάδου

Θέμα νο1: «Καινούργιος σκύλος στο σπίτι»

Θέμα νο2: «Ευτυχισμένος σκύλος και πως να το πετύχουμε»

Κυριακή 23/4 – 12:00-13:00

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών με θέμα τη ζωή με σκύλο, πως συμπεριφερόμαστε και πως προσεγγίζουμε έναν άγνωστο σκύλο με τον Βινς και τη Μυρτώ Ξανθοπούλου. 

Το φιλοζωικό σωματείο σας περιμένει στο περίπτερο του να γνωριστείτε, να ρωτήσετε και να μάθετε ο,τι θέλετε. Μην χάσετε αυτό το υπέροχο γεγονός!


Τι είναι το Athens Civil Society Festival

Το πρώτο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών είναι γεγονός!

Το 1ο Athens Civil Society Festival είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του ΣυνΑθηνά που έχει στόχο να ενώσει, να συνδέσει, να στηρίξει, να αναδείξει και να ενδυναμώσει το ενεργό κομμάτι της πόλης: τις οργανώσεις, τους φορείς και τις ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών.

Πίσω από την έμπνευση για την υλοποίηση του φεστιβάλ κρύβεται ένα παιχνίδι: το κινεζικό παζλ Tangram, που αποτελείται από επτά επίπεδα σχήματα, τα οποία ενώνονται, «συνεργάζονται», συνδυάζονται για να σχηματίσουν όλα μαζί άπειρα σύμβολα, εικόνες, σχέδια, χωρίς το ένα κομμάτι να επικαλύπτει το άλλο.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Φεστιβάλ. Οι οργανώσεις, οι ομάδες, οι φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών θα δώσουν τη δική τους παρουσία, θα παρουσιάσουν τις δράσεις, το έργο και το όραμα τους, θα συνδεθούν μεταξύ τους και έτσι θα δημιουργήσουν μαζί μια αρμονική εικόνα, άλλη κάθε φορά- ανάλογα με το ποια “κομμάτια” της ΚτΠ συνεργάζονται.

Μια εικόνα, ωστόσο, το ίδιο σημαντική και ξεχωριστή με κοινό στόχο: μία Αθήνα που θα ανήκει σε όλους και μία ζωή μέσα στην πόλη όπου ο καθένας θα τη ζει με αποδοχή, ισότητα, ισοτιμία, στήριξη και αλληλεγγύη.

Στις 21, 22 και 23 Απριλίου, το 1ο Athens Civil Society Festival, μία πολύχρωμη γιορτή ευαισθησίας, προσφοράς, αλληλεγγύης και συνεργασίας συνδέει τα κομμάτια της πόλης. Όλους εμάς. Όλους εσάς.

Είσαι και εσύ κομμάτι της Αθήνας!

21-23 Απριλίου, 10.00-22.00, Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144

Είσοδος ελεύθερη

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ