Βίντεο: Λιοντάρια δραπέτευσαν από το τσίρκο προκαλώντας τον τρόμο στους θεατές

Δύο λιοντάρια δραπέτευσαν κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην κεντρική Κίνα, προκαλώντας πανικό, καθώς τρομοκρατημένες οικογένειες προσπαθούσαν να αποφύγουν να κατασπαραχθούν.

Βίντεο δείχνει τα λιοντάρια να ξεφεύγουν ξαφνικά από τον σιδερένιο φράχτη που χωρίζει τη σκηνή από το κοινό κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Luoyang, στην επαρχία Henan, το Σάββατο.

Οι τρομοκρατημένοι θεατές τρέχουν να προστατέψουν τα παιδιά τους και να εγκαταλείψουν την αίθουσα, καθώς ένα από τα λιοντάρια βγαίνει στους δρόμους.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το ζώο που ξέφυγε από τον χώρο της παράστασης πιάστηκε γρήγορα και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. 

Στο βίντεο ένας από τους δύο καλλιτέχνες του τσίρκου προσπαθεί να καθοδηγήσει ένα λιοντάρι με το ραβδί μέσα στο κυκλικό μεταλλικό κλουβί που περιβάλλεται από θεατές.

Τα λιοντάρια φαίνονται να περιφέρονται στις παρυφές του κλουβιού. Στη συνέχεια, το ένα πηδάει πάνω σε ένα σκαμνί προτού πάρει το δρόμο για να χαιρετήσει το άλλο ζώο. 

Ένα από τα λιοντάρια πηδάει μέσα από το στεφάνι που κρατάει ένας από τους καλλιτέχνες του τσίρκου, αλλά πιάνεται, σέρνοντάς το μαζί του καθώς κάνει κύκλους στο εσωτερικό του κλουβιού. 

Στη συνέχεια, το λιοντάρι πετάγεται μέσα από ένα ξεκλείδωτο πτερύγιο του κλουβιού και το άλλο ακολουθεί. 

Οι θεατές φαίνονται να φεύγουν από τη σκηνή, ενώ ορισμένοι κουβαλούν τα παιδιά τους. 

Ένα από τα λιοντάρια εμφανίζεται στη συνέχεια να περιφέρεται στο χώρο στάθμευσης καθώς οι επισκέπτες βγαίνουν από το χώρο. 

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται ένα λιοντάρι να μεταφέρεται σε ένα μικρό μεταλλικό κλουβί μετά τη σύλληψή του. Το ζώο πιάστηκε από τους φύλακες σε περίπου 15 λεπτά και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Το τσίρκο διατάχθηκε να αναστείλει τη λειτουργία του και να αποκαταστήσει τα όποια προβλήματα, ενώ οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.


Πηγή: Dailymail

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ