Γιορτή και Ημέρα Υιοθεσίας στο Άλσος Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Libeto.gr σας προσκαλούν σε μία γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα σε μία ξεχωριστή ημέρα υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, 11:30-14:00, στο Άλσος Κηφισιάς, απέναντι από τον σταθμό. 

Είναι κάτι περισσότερο από ημέρα υιοθεσίας, είναι γιορτή με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και δώρα για όσους παίξουν και για όσους υιοθετήσουν την ημέρα αυτή.

Είναι μια εθελοντική δράση της Libeto.gr σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ανθοκομικής και Φιλοζωίας κ. Ελενας Χρονοπούλου, το γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Μια δράση για την προώθηση των αδέσποτων ζώων του Δήμου σε υιοθεσίες,  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στα αδέσποτα, εν όψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου.

Θα παρουσιάσουν τα σκυλιά, θα κάνουν μια περιγραφή για τον χαρακτήρα του καθενός, θα σας πουν λίγα λόγια για τις ανάγκες των ζώων, τον σεβασμό και την φροντίδα που θα πρέπει να τους προσφέρουμε, αλλά και για τα οφέλη που έχουμε εμείς οι άνθρωποι μέσα από την επαφή μας μαζί τους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ