Γιορτή υιοθεσίας στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Την Κυριακή 16 Ιουνίου τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» θα σας περιμένουν στο Άλσος Νέας Σμύρνης μαζί με τα γατάκια του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ελάτε οικογενειακώς να τα γνωρίσετε και να τα λατρέψετε.

Μαζί τους θα έχουν και τους εθελοντές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική Πανίδα Νέας Σμύρνης, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης και, όπως πάντα, του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι.

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια μας κι εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να μας βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
  • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.
Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ