Γκρέισι, η γάτα από Νέα Πέραμο χαρτοπαίζει στη Δανία (έχουμε τα πειστήρια)

Μία γάτα που διασώθηκε από την Αντωνία Αναστασοπούλου στη Νέα Πέραμο Καβάλας και υιοθετήθηκε στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας το 2023, κάνει “ντόλτσε βίτα “.

Η Γκρέισι ήταν μία ταλαιπωρημένη και άρρωστη η γατούλα που, αφού καλοταΐστηκε και πήρε βάρος, στάθηκε τυχερή όταν βρέθηκε η οικογένεια που την αγάπησε και έκτοτε την… καλομαθαίνει.

Είναι γνωστό ότι τα αξιαγάπητα αιλουροειδή έχουν πολλά ταλέντα, όπως στο κυνήγι, στην ευελιξία, στην εκτίμηση συμπεριφορών, στην διασκέδαση. Όπως, όμως, φαίνεται είναι άριστες και στην χαρτοπαιξία.

Ναι, ναι, καλά διαβάσετε και το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς. Η Γκρέισι λοιπόν είναι άριστη στο πόκερ, το μπριτζ, ή άλλα παρόμοια παιχνίδια και αν δεν μας πιστεύετε έχουμε φωτογραφίες για πειστήρια. Η αξιαγάπητη Γκρέισι κατά τη διάρκεια διακοπών της στη Δανία με την οικογένεια της, βρήκε ευκαιρία να παίξει χαρτιά!

Δια του λόγου το αληθές, εδώ την βλέπουμε που κέρδισε και επένδυσε σε μπαμπάτσικο χρυσό κόσμημα και ύστερα να καμαρώνει με την swag εμφάνισή της.

Κολάζ pet-in.gr (Φωτ.: Eleftheres Kavala Dogs & Cats Forum)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκρέισι ζει με τον 13χρονο σκύλο της οικογένειας, που ενώ δεν συμπαθεί τις γάτες, η Γκρέισι, κατάφερε και “έσπασε” το άβατο και της δικής του καρδιάς.

Φωτ.: Eleftheres Kavala Dogs & Cats Forum

Υιοθέτησε μην αγοράζεις… Χαρίστε σε ένα αδέσποτο τη ζωή που του αξίζει και να είστε σίγουροι ότι θα σας ανταποδώσει με το παραπάνω!


κολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ