Το φιλοζωικό σωματείο «Φίλοι Ζώων Καρπάθου» στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς

Το φιλοζωικό σωματείο «Φίλοι Ζώων Καρπάθου-Animal Friends of Karpathos» ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα καταγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Φιλοζωικών σωματείων που σύστησε πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το σωματείο, μπορεί με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια να εξακολουθεί να φροντίζει και να διαχειρίζεται τα αδέσποτα της Καρπάθου.

Ακολουθώντας τις διαδικασίες κατέθεσαν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα που αποδεικνύουν την σύσταση του ως νόμιμο Σωματείο καθώς και άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα που είναι απαραίτητα για την εγγραφή του και έγινε δεκτό.

Το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (pet.gov.gr) αποτελεί μία ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα που σκοπό έχει να προάγει την προστασία των ζώων συντροφιάς, την τήρηση των κανόνων ευζωίας τους, την ενίσχυση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας, την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου για τη διαχείριση των αδέσποτων και τη μείωση του αριθμού αδέσποτων μέσω των προγραμμάτων υιοθεσίας.

«Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τους Φίλους Ζώων Καρπάθου σήμερα είμαστε χαρούμενοι! Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα στα αδεσποτάκια μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Καρπάθιο δικηγόρο Κωνσταντίνο Διακονή που μας βοήθησε να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα αφιλοκερδώς!»

Οι εθελοντές του σωματείου φροντίζουν σήμερα 22 υπέροχα σκυλιά που διασώθηκαν από τους δρόμους. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε αυτές τις όμορφες ψυχές και για περισσότερες πληροφορίες, και αν επιθυμείτε να κάνετε δωρεά, επικοινωνήστε με το [email protected] και για τη Γερμανία [email protected].


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ