Γνωρίστε την Ίγκι Τζόι : Από το εκτροφείο κουταβιών τώρα διάσημο μοντέλο για Zara και Mercedes

Την λένε Ίγκι Τζόι και είναι διάσημο μοντέλο. Τόσο διάσημο που έχει κλείσει δουλειές με την Mercedes και το Zara. Για την Ίγκι Τζόι, είναι συνηθισμένα πράγματα πια αφού απολαμβάνει τα φλας των φωτογράφων και είναι επισήμως ένα fashion icon.

Η Ίγκι Τζόι είναι ένα μίνι ιταλικό Γκρέιχαουντ από το Τορόντο του Καναδά, με διεθνή φήμη. Οι πραγματικοί θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπιρς αναγνωρίζουν την εμβληματική κόκκινη φόρμα της από το βίντεοκλιπ «Oops! I Did It Again». Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Zara να την διαλέξει για να γίνει το τετράποδο πρόσωπο σε πάνω από 25 χιλιάδες μπλουζάκια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iggy Joey (@iggyjoey)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iggy Joey (@iggyjoey)

Η Ίγκι Τζόι αποδεικνύει ότι το φοράει καλύτερα αφού το πανέμορφο λαγωνικό βγάζει νοκ άουτ την Κάιλι Τζένερ, την Μπέλα Χαντίντ, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Μπιγιονσέ, τον Χάρι Σταιλς, και τον Τζόνι Ντεπ.

Η Λίνταλ Μούντι απέκτησε την Ίγκι Τζόι δύο χρόνια μετά τη μετακόμισή της από την Αυστραλία στον Καναδά. Δύο εβδομάδες αργότερα ανακάλυψε ότι το κουτάβι της προερχόταν από ένα εκτροφείο κουταβιών, όπου είχαν διασωθεί άλλα 149 ιταλικά κυνηγόσκυλα. Δεν ήξερε ότι η Ίγκι Τζόι, παρά τη δύσκολη ζωή της, έμελλε να γίνει διάσημο μοντέλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κηδεμόνας της έκοψε ένα vintage πουλόβερ για να την κρατήσει ζεστή από το κρύο. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία αμέτρητων προσαρμοσμένων ρούχων, και στη συνέχεια στο να γίνει μοντέλο για εταιρείες μόδας και μάρκες αξεσουάρ για σκύλους.

Η Ίγκι Τζόι είναι επισήμως μία fashionista, με τη σφραγίδα της Vogue:

Εδώ θα την δείτε να πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Mercedes-Benz για το test drive του CLS Coupe.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ