Μπορεί ο επόμενος σκύλος που θα δείτε στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη να είναι ο δικός σας!

Η Ozin K-9 σε αποκλειστική συνεργασία με την KC in Action επεκτείνει την δραστηριότητα της και στον χώρο των κινηματογραφικών τηλεοπτικών παραγωγών και μπορεί ο επόμενος σκύλος που θα δείτε στην μεγάλη ή στην μικρή οθόνη να είναι ο δικός σας.

Η Πρότυπη Εταιρεία Κινηματογραφικών Παραγωγών με εξειδίκευση στις Σκηνές Δράσης στην Ελλάδα, ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με την Ozin Κ-9 Training & Services, η οποία αποτελείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων με διεθνή εμπειρία στην εκπαίδευση σκύλων.

Η KC IN ACTION στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της, ακολουθώντας πάντοτε τις υψηλές διεθνείς προδιαγραφές και ανάγκες των κινηματογραφικών τηλεοπτικών σετ, εξασφαλίζει την δυνατότητα παροχής εξοικειωμένων και εκπαιδευμένων σκύλων για τις κινηματογραφικές απαιτήσεις, σύμφωνα με τα Δικαιώματα των Ζώων.

Προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών και των υπηρεσιών που αφορούν τους σκύλους, με την ποιότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και των αρχών που ακολουθούν.

Η νέα αυτή συνεργασία της KC IN ACTION με την Ozin K-9 Training & Services διευρύνει τη λίστα παροχής υπηρεσιών στο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ