Ασύλληπτη κτηνωδία στην Εράτυρα Κοζάνης: Χτύπησαν σκύλο με τσεκούρι – Σκληρή εικόνα

Η σκληρή εικόνα που μοιράστηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις» στο Facebook, προκαλεί την απόλυτη οργή και τον αποτροπιασμό για την απαράδεκτη κακοποίηση που υπέστη ένας σκύλος στην Εράτυρα Κοζάνης.

Όπως αναφέρει η καταγγελία που έκανε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σιάτιστας «Η Ευθύνη», ένας σκύλος δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι προκαλώντας μία άμορφη μάζα στο κεφάλι του άτυχου ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ομοσπονδίας, οι εθελοντές ανέφεραν ότι τέτοιες πράξεις “συνηθίζονται στη περιοχή Εράτυρα του Δήμου Σιάτιστας”.

Η Ομοσπονδία επιδίωξε να επικοινωνήσει την Τρίτη 27 Ιουνίου με την Εισαγγελία Κοζάνης ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

«Μετά την επιστολή που εστάλη καθ’ υπόδειξή μας από το Σύλλογο Σιάτιστας «Η Ευθύνη» -μέλος της ομοσπονδίας- στην Εισαγγελία Περιβάλλοντος του Αρείου Πάγου για τις καθημερινές δηλητηριάσεις, το στοίβαγμα άστεγων ζώων από το Δήμαρχο Σιάτιστας στο παράνομο κυνομομείο και όλα τα άλλα απεχθή που γίνονται στο Δήμο, εστάλη παραγγελία από τον Άρειο Πάγο για κατεπείγουσα έρευνα των καταγγελλόμενων στην Εισαγγελία Κοζάνης, η οποία γενικώς κωφεύει», αναφέρει η ομοσπονδία.

«Γιατί με τα όσα εγκληματικά γίνονται 3 χρόνια τώρα σ’ αυτό το Δήμο, η Εισαγγελία θα έπρεπε να είχε βάλει οριστικό τέλος», τονίζει.

Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος της «Νέμεσις», Θεόδωρος Τσιφτσής.

Το σκυλάκι προς το παρόν ζει και περιθάλπεται.


Παρακάτω η ανάρτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις» – Προσοχή, σκληρή εικόνα

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ