Νέοι εθελοντές, όμορφα χαμόγελα και πολλές μουσούδες στη γιορτή υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία γιορτή υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» την Κυριακή 7 Μαΐου στο Άλσος Νέας Σμύρνης, υπό την Αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το παρών στην όμορφη και σημαντική γιορτή έδωσε η αντιδήμαρχος και υποψήφια δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Κλαίρη Δεληγιάννη την οποία ο σύλλογος ευχαριστεί για την φιλοξενία αλλά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Ανδρομάχη Ξένου που διοργάνωσε την γιορτή και ανέλαβε την αναδοχή της Φιφής.

Στην γιορτή υιοθεσίας συμμετείχε και το «Adopt a paw today», μια ομάδα νέων παιδιών που έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους με αναρτήσεις και φιλοξενίες.

Οι εθελοντές του φιλοζωικού συλλόγου Αιγιάλειας έκανε και μία συνάντηση γνωριμίας με την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης «Save the Tails» οι οποίοι βοήθησαν με την παρουσία του στην γιορτή.


«Ευχαριστούμε τη Γεωργία και τις αδερφές της που δεν άντεξαν να αφήσουν ένα σκυλάκι σαν τον Σποτ να επιστρέψει στο Αίγιο και προσφέρθηκαν να τον φιλοξενήσουν. Ο Σποτ μια μέρα μετά βρήκε την οικογένειά του», αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος ενώ ευχαριστεί και τα εφτά κορίτσια που ήρθαν για να δηλώσουν την επιθυμία τους για εθελοντική βοήθεια.

Στη γιορτή παραβρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος πρώην αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Δήμητρα Νάνου.


«Όσο περνάει ο καιρός, ο κατάλογος αυτών που ευχαριστούμε μεγαλώνει κι αυτό μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι», δήλωσε ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας.

Και αυτή η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας.


Ραντεβού την Κυριακή 14 Μαΐου, αυτή τη φορά στο Θεατράκι Δάσους Συγγρού Λ. Κηφισιάς 182 Μαρούσι από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ