Ο μουσικόφιλος σκύλος που παρακαλάει να ακούσει πιάνο για να τραγουδήσει! (Βίντεο)

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 245 χιλιάδες προβολές στο Youtube.

Πάντοτε υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να βρίσκουμε τρόπους να δεθούμε περισσότερο με τα κατοικίδιά μας. Κάποιοι από εμάς έρχονται κοντά με τα κατοικίδιά τους μέσα από μεγάλες βόλτες στο πάρκο ή αγκαλιές στον καναπέ. Άλλοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ωστόσο, βρίσκουν πιο μοναδικούς τρόπους για να δεθούν με τα κατοικίδιά τους – όπως μέσω της μουσικής!

Η Άστον, η κηδεμόνας του σκύλου που βλέπουμε στο βίντεο, από πολύ νωρίς διαπίστωσε ότι το κατοικίδιό της τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική, στη δημιουργία της οποίας μάλιστα του αρέσει να συμμετέχει.

Ο Goose, όπως ονομάζεται ο αξιολάτρευτος σκυλάκος, λατρεύει να τραγουδάει. Για να το κάνει, όμως, χρειάζεται την Άστον να παίζει πιάνο και να τον συνοδεύει, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά της ζητά να το κάνει, και μάλιστα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Σε συνέντευξή της στο “The Dodo”, η Άστον ανέφερε ότι τα παρακαλετά για να παίξει πιάνο, ώστε ο Goose να μπορεί να τραγουδήσει, πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο. Στο άκουσμα της μελωδίας του πιάνου, ο σκυλάκος ευθύς αμέσως το «ρίχνει» στο τραγούδι!

Όμως, σας ακούμε να ρωτάτε: «Ποιό είναι το αγαπημένο της τραγούδι;». Μα το “Bohemian Rhapsody” φυσικά! Ένα all-time classic που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, δεν λατρεύεται -όπως φαίνεται- μόνο από τους ανθρώπους, αλλά κι από τους τετράποδους μουσικόφιλους!

Αλλά ακόμη κι όταν η Άστον παίζει άλλα κομμάτια, ο Goose εξακολουθεί να κάθεται δίπλα της και να τραγουδάει μαζί της ή να απολαμβάνει τη μελωδία. Έχει πλέον γίνει μια όμορφη καθημερινή ρουτίνα μεταξύ των δύο που -αν μη τι άλλο- τους φέρνει πιο κοντά και ενισχύει ακόμη περισσότερο τον αξιοθαύμαστο δεσμό τους. Απολαύστε τους!

Να ξέρετε, επίσης, ότι ο Goose έχει τον δικό του λογαριασμό στο TikTok! Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα βίντεό του, ενώ στον λογαριασμό της Άστον  (γιατί τον άλλον τον διαχειρίζεται ο ίδιος ο Goose προφανώς!) θα βρείτε ακόμη περισσότερα βίντεο που, σωστά το μαντέψατε, κι εκεί ο Goose πρωταγωνιστεί!

Πηγή: TheDodo

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ