Πάμε σινεμά στη Φιλοθέη, βοηθάμε τα αδέσποτα!

Έφτασε ο Ιούλιος, που σημαίνει πάμε σινεμά με τη Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού (ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.).

Η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. σας περιμένει για μία και μοναδική προβολή της ταινίας «Κάρμεν», που της παραχωρεί η Spentzos Film την Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 21:00, στο Σινέ Φιλοθέη, Πλ. Ι. Δροσοπούλου, Φιλοθέη.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα αδέσποτα ζώα του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Συντελεστές

Από τον χορογράφο της ταινίας Μαύρος Κύκνος, Μπέντζαμιν Μιλπιέ, έρχεται ένα μοναδικό κινηματογραφικό θέαμα, με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Μέσκαλ (Aftersun), τη Μελίσα Μπαρέρα (Scream) και τη Ρόζι ντε Πάλμα (Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης).

Υπόθεση

Μια σύγχρονη αφήγηση του Μιλπιέ μιας από τις πιο διάσημες ιστορίες αγάπης και όπερες της ιστορίας, με νέα μουσική από τον Νίκολας Μπριτέλ.

Η «Κάρμεν» καταπιάνεται με το αρχικό γαλλικό μυθιστόρημα του 1845, ενώ παραπέμπει και στην ταινία Carmen Jones του 1954. Οι φόρμες χορού γίνονται το επίκεντρο μιας αβέβαιης ιστορίας αγάπης, τοποθετημένη στις πολιτείες του Βορείου Μεξικού.

Πληροφορίες

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2014705
Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ

Προσκλήσεις θα διατίθενται την ημέρα της προβολής στο Cine Φιλοθέη.


Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού (ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.) μεριμνά για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Στόχος της είναι να βρεθούν κατάλληλες οικογένειες που θα υιοθετήσουν τα αδέσποτα και εγκαταλειμμένα ζώα και έτσι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ