Καφετέρια στο Λουτράκι προσφέρει σε γέρικα αδέσποτα στιγμές δροσιάς

Με τον καύσωνα «Κλέων» να «χτυπάει» 40άρια αυτές τις ημέρες, αρκετοί είναι εκείνοι που επιζητούν μέρη για να απολαμβάνουν τη δροσιά. Το ίδιο και τα αδέσποτα ζωάκια που αυτό το διάστημα έχουν αυξημένη ανάγκη.

Οι ειδικοί έχουν ήδη προειδοποιήσει για τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και ορισμένες επιχειρήσεις κάνουν ένα βήμα παραπάνω για να βοηθήσουν τα αδέσποτα που υποφέρουν από τον καύσωνα.

Το pet-in έχει ήδη αναφερθεί και αναγνωρίσει τη φιλοζωική διάθεση καταστημάτων να ανοίγουν τις πόρτες τους στους τετράποδους φίλους μας προσφέροντάς τους ένα δροσερό καταφύγιο. Και με χαρά η ομάδα μας ανακάλυψε άλλη μία τέτοια επιχείρηση που βρίσκεται, αυτή τη φορά, στο Λουτράκι.

Ειδικότερα, η καφετέρια «Avenue 24» στη Διασταύρωση Σχολής Μηχανικού, εκτός από τον τέλειο καφέ και την άριστη κρέπα που μαθαίνουμε ότι έχει, επιτρέπει στα γέρικα αδέσποτα της περιοχής να ξεκουράζονται στη δροσιά.

Η ευαισθησία του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων αξίζει πολλών συγχαρητηρίων!

Η φωτογραφία είναι της δημοσιογράφου, συγγραφέως και φιλόζωης Μαρίας Μπαριτάκη και στη λεζάντα αναφέρει:

Κοιμούνται τα γέρικα αδέσποτα, ανακουφισμένα μέσα στην δροσιά, χάρη στην ευαισθησία του ιδιοκτήτη και των εργαζομένων, στο γνωστό σε όλους μας κατάστημα AVENUE 24 στο Λουτράκι!!! Ευχαριστούμε και Ανταποδίδουμε με την προτίμηση μας!!! Τέτοια παραδείγματα χρειάζονται!!!


Δείτε το Φαρμακείο στο Λαύριο που φιλοξενεί τα αδεσποτάκια της γειτονιάς που αναζητούν λίγες «ανάσες δροσιάς»

Δείτε το κατάστημα Stradivarius της Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες του στα αδεσποτάκια για να δροσιστούν


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ