Το κατάστημα Stradivarius της Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες του στα αδεσποτάκια για να δροσιστούν

Με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν το «κόκκινο», τα ζωάκια που ζουν στους δρόμους αναζητούν μέρη για να δροσίζονται και να προστατεύονται από τον καυτό ήλιο.

Τα περισσότερα καταστήματα διαθέτουν κλιματισμό και γίνονται ιδανικά καταφύγια για τα αδέσποτα που χρειάζονται να απολαύσουν την καθημερινή τους σιέστα στη δροσιά. Κι μία από τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων υποδέχεται στην είσοδό της τετράποδα που έχουν ανάγκη από λίγες στιγμές ανάπαυλας.

Πρόκειται για το κατάστημα Stradivarius στην Ξἀνθη που φροντίζει τα αδεσποτάκια της πόλης παρέχοντάς τους ασφάλεια, χειμώνα-καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Μαρία Σκαρλάτου που ανάρτησε τις τρυφερές φωτογραφίες μέσα από την φιλοζωική ομάδα «Άγγελοι με γούνα, μεταμορφώνουν την ψυχή μας», τα υπέροχα κορίτσια που εργάζονται στο κατάστημα αφήνουν τ᾽ αδεσποτάκια να δροσίζονται έχοντας πάντα για εκείνα ένα μπολ με τροφή και νερό.

Ένα μεγάλο «μπράβο» στις υπαλλήλους της αλυσίδας για την μεγάλη τους καρδιά!

Φωτο Alexandra Maria Skarlatou

Διαβάστε για το πώς μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε τα αδέσποτα ζὠα τους καλοκαιρινούς μήνες: Οδηγίες για σωστή και ασφαλή φροντίδα των αδέσποτων ζώων τους καλοκαιρινούς μήνες

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ