Το Zara της Καλαμάτας υιοθέτησε τον Τζακ, το τσοπανόσκυλο που βίωσε τον πόνο από κουτάβι

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας έχει κάθε λόγο να πετά από χαρά αφού οι εργαζόμενοι του καταστήματος Zara, θέλοντας να βοηθήσουν τον όμιλο, πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν εικονικά τον Τζακ, ένα τρίποδο σκύλο που βίωσε τον πόνο από πολύ μικρός.

Όπως περιγράφει ο φιλοζωικός όμιλος, η υπεύθυνη του καταστήματος επικοινώνησε με τον όμιλο για να ρωτήσει τους εθελοντές με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύλλογο καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα και αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουν.

Συζητώντας τις επιλογές, κατέληξαν στην εικονική υιοθεσία που σημαίνει ότι κάθε μήνα ο κάθε υπάλληλος θα δίνει ένα μικρό ποσό και το σύνολο θα γίνεται τροφή του Τζακ ή ό,τι άλλο χρειαστεί.

«Η προσφορά δε θέλει μεγάλες τσέπες μα μεγάλη καρδιά και για ακόμα μια φορά μας το απέδειξαν νέοι εργαζόμενοι άνθρωποι! Σας ευχαριστούμε πολύ!», γράφει ο όμιλος.

Η ιστορία του Τζακ

Ο μικρός Τζακ βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Αριοχώρι σε άθλια κατάσταση και πεινασμένος πολύ.

Γδαρμένος από άνθρωπο, χτυπημένος από αυτοκίνητο; Δεν γνώριζαν και δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι. Ήταν 3-4 μηνών τσοπανάκος και δυστυχώς βίωσε τον πόνο από τόσο μικρός.

Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου έγιναν ακτινογραφίες και δεν έδειξαν σπάσιμο στο πόδι.

Ωστόσο παρέμεινε καιρό σε crate γιατί χρειαζόταν καθαρό και αποστειρωμένο περιβάλλον για να μην μολυνθεί το πόδι του.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ