Πασχαλινό μπαζάρ SCARS στον πολυχώρο Solid Skills

Το φιλοζωικό σωματείο SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece διοργανώνει και φέτος το Πασχαλινό μπαζάρ του.  

Επειδή πιστεύουν ότι οι μικρές πράξεις φέρνουν σπουδαία και μεγάλα αποτελέσματα, σας περιμένουν να έρθετε και να βοηθήσετε το δύσκολο έργο του το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024, ώρες 11:00-20:00 στον Πολυχώρο Solid Skills, Ελευθερίου Βενιζέλου 27, Άγιος Δημήτριος (πλησίον μετρό Αγίου Δημητρίου).

Στο πιο πολύχρωμο πασχαλινό SCARS Bazaar θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, γουστόζικες ποδιές, ευφάνταστες μαξιλαροθήκες, πρωτότυπα κοσμήματα, animal print στυλό, μπρελόκ, τις μοναδικές Scars κούπες, στυλάτα ρούχα, αιθέρια φουλάρια, ξεχωριστά πορτοφόλια, τσάντες και πάρα πολλά άλλα είδη σας περιμένουν να τα κάνετε δικά σας!

Κάνοντας τις πασχαλινές αγορές σας για την κολλητή, το αγόρι σας, το κορίτσι σας, το βαφτιστήρι, τον αδελφό σας και όποιον εσείς αγαπάτε, βοηθάτε τους εθελοντές να συνεχίσουν το έργο τους.

Αμέτρητες καινούργιες γατοαποικίες του σωματείου περιμένουν για να τις στειρώσει, βοηθάτε να αγοράσει τροφή για τα φιλοξενούμενα του και τις στειρωμένες αποικίες, υποστηρίζετε να καλύψει χρέη στους γιατρούς και το κυριότερο να δώσει όλο και περισσότερες δεύτερες ευκαιρίες!

Ενισχύοντας μια φιλοζωική οργάνωση, βοηθάς να σωθεί μια ακόμη ζωή από τους δρόμους!

Και το πιο σημαντικό, οι τετράποδοι φίλοι σας είναι ευπρόσδεκτοι, είναι πάντα διπλή η χαρά μας όταν γνωρίζουμε όλη την οικογένεια του σπιτιού!

Μην ξεχαστείτε Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024 από τις 11:00 έως τις 20:00, ραντεβού στον Πολυχώρο Solid Skills!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ