Πρεμιέρα κάνει σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή «Animal News» με την Σταματίνα Σταματάκου στον 90,4 FM

Στον αέρα βγαίνει σήμερα για τρίτη χρονιά η ραδιοφωνική εκπομπή «Animal News» με την ειδική στο χώρο της ζωοφιλίας και δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου.

Η κ. Σταματάκου μέσα από το Κανάλι Ένα 90,4 FM ενημερώνει για όσα αφορούν στα ζώα συντροφιάς και στους κηδεμόνες τους, με ειδήσεις, συνεντεύξεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς.

Από σήμερα και κάθε Παρασκευή 19:00-21:00 συντονιστείτε στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

«Για τρίτη χρονιά κάθε Παρασκευή στις 19:00 θα δίνουμε το μικρόφωνο σε αυτούς που δεν έχουν φωνή. Για τρίτη χρονιά θα έχουν θέση στο στούντιο ανθρώπινα και μη ανθρώπινα ζώα. Για τρίτη χρονιά θα δώσουμε φωνή σε όσους δεν έχουν», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Σταματάκου.

«Η πρεμιέρα μας καθυστέρησε δυο εβδομάδες γιατί έλειπα στη Λάρισα και οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την κατανόηση αλλά και για τη γενικότερη στήριξη στον πρόεδρο του ραδιοφώνου Αλέξανδρο Τζεφεράκο. Είναι ο άνθρωπος που δε μου έχει κόψει ούτε συλλαβή και που πάντα με προτρέπει να βγάλω στον αέρα οτιδήποτε κρίνω σωστό χωρίς εκπτώσεις. Κι αυτό είναι σπάνιο, όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά δυστυχώς το γνωρίζουμε», επισημαίνει.

«Και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στους Απόστολο Σιρινίδη, Έλεν Στου, Παναγιώτη Φύτρα για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη. Σήμερα στις 19:00 λοιπόν συντονιστείτε στους 90,4 στην πρώτη εκπομπή της σεζόν. Και φυσικά και φέτος μαζί με τον Βασίλη», καταλήγει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ