Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη γιορτή υιοθεσίας στο Μαρούσι

Μεγάλη ανταπόκριση κόσμου στη γιορτή υιοθεσίας που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, του Δήμου Αιγιαλείας και τη συνεργασία των Φίλων του Δάσους Συγγρού, ο Περιβαλλοντικός Φιλοζωικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ.) στο Θεατράκι του Δάσους Συγγρού (Λ. Κηφισίας 182, Μαρούσι) , την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 από τις 11:00 έως τις 15:00.

Πλήθος φίλων, εθελοντών και φιλόζωων των Βορείων Προαστίων, αλλά και από την ευρύτερη Αττική, αρκετοί έχοντας και τις οικογένειές τους μαζί, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε ο μαρουσιώτικος αυτός Φιλοζωικός Σύλλογος και πλαισίωσαν τη γιορτή μας με κέφι, χαμόγελο, ενσυναίσθηση και δυναμισμό συνάμα, ενώ αρκετά ζωάκια βρήκαν μία οικογένεια και πολλή αγάπη με τις υιοθεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και φιλόζωος, έδωσε το δυναμικό του παρόν, δήλωσε για άλλη μία φορά τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και προέτρεψε τους συμπολίτες μας για μία πόλη με λιγότερα αδέσποτα ζωάκια, με ατομική και συλλογική υπευθυνότητα και αγάπη για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και υπεύθυνος πάνω σε θέματα ζώων κ. Γιάννης Ιωαννίδης κοντά μας, στο πλευρό μας και αρωγός ως εκπρόσωπος του Δήμου σε δράσεις στήριξης τέτοιου είδους πρωτοβουλίας και όχι μόνο.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ