Αυστραλία: Αγνοείται 46χρονος μετά από επίθεση καρχαρία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση του 46χρονου σέρφερ στη Νότια Αυστραλία που αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου.

Διασώστες κλήθηκαν στην παραλία Walkers Rock κοντά στο Έλιστον το πρωί του Σαββάτου, αναζητώντας άνδρα που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, ο οποίος πιστεύεται ότι έχασε τη ζωή του. Η παραλία που εκτυλίχθηκε το περιστατικό βρίσκεται στη δυτική ακτή τής χερσονήσου Eyre της Νότιας Αυστραλίας.

Οι αστυνομικές αρχές τής Νότιας Αυστραλίας επιβεβαίωσαν ότι ο 46χρονος έκανε σέρφινγκ όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία και εκτοτε αγνοείται.Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια πολλών ακόμη σέρφερ που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία.

Η αστυνομία της Νότιας Αυστραλίας ηγείται των ερευνών για τον εντοπισμό τού άνδρα με τα μέλη τής τοπικής κοινότητας να παρέχουν βοήθεια με όποιον τρόπο μπορούν, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας έστειλαν διασωστικό σκάφος από το Πορτ Λίνκολν.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η επίθεση σημειώθηκε σε περιοχή που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους σέρφερ και τους δύτες, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες τού Guardian- δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιον άλλο τραυματισμό την ίδια μέρα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου συνεχίζονται.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ