ΗΠΑ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε 13χρονη κι εκείνη τον απώθησε με γροθιές

Σκηνές τρόμου βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένα 13χρονο κορίτσι κατάφερε κυριολεκτικά να γλιτώσει από τα σαγόνια ενός καρχαρία.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε την Πέμπτη (11/05) σε παραλία τής Φλόριντα. Η 13χρονη κολυμπούσε μαζί με μία φίλη της, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονο πόνο. Παρά την επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία σε αρκετά σημεία τού σώματος, κατάφερε τελικά να τον απωθήσει ρίχνοντας γροθιές, γλιτώνοντας από τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

«Ο ίδιος ο καρχαρίας ήταν τόσο ισχυρός. Αυτό αισθάνθηκα κυρίως, επειδή χτυπούσε πολύ δυνατά το στομάχι μου», φέρεται να ισχυρίστηκε το ανήλικο κορίτσι σε δηλώσεις της στο Local 10 News. Το κορίτσι περιέγραψε ότι γρονθοκόπησε τον καρχαρία όταν εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος της.

Παρόλο που αρχικά ο καρχαρίας κολύμπησε μακριά, επέστρεψε σχεδόν αμέσως. «Δεν με άφηνε ήσυχη, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το χέρι μου», δήλωσε η 13χρονη στον σταθμό.

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει ο Guardian, φώναξε τον αδελφό και τη μητέρα της. «Ήταν τρελό γιατί ήταν καλυμμένη με αίμα σχεδόν από την κορυφή ως τα νύχια, οπότε δεν μπορούσε να δει τι συνέβαινε», σημείωσε η μητέρα της. «Έτρεμε, αλλά ήταν ήρεμη».

Ο καρχαρίας δάγκωσε την ανήλικη στο στομάχι, το χέρι, το γόνατο και το δάχτυλο και χρειάστηκε να κάνει συνολικά 19 ράμματα.


Με πληροφορίες από news247 και Guardian

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ