Το κουλ πριβέ κλαμπ για σκύλους βρίσκεται στην Σάντα Μόνικα και διαθέτει όλα τα κομφόρ

Υπάρχει ένα πάρκο που έχει όλα όσα θα ζήλευε ο καθένας από εμάς. Κοκτέιλ, καφέ, δραστηριότητες, πικ νικ, γυμναστική… μόνο που αυτό το πάρκο είναι πριβέ και απευθύνεται αποκλειστικά στις κουλ μουσούδες και τους ιδιοκτήτες τους.

Το DOG PPL άνοιξε τις πύλες του στα τέλη του 2021 στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και είναι ιδιωτικό κλαμπ/πάρκο για σκυλάκια που η συνδρομή του κοστίζει 80 δολάρια το μήνα.

Η αίτηση ωστόσο δεν εγκρίνεται αμέσως αφού υπάρχουν προϋποθέσεις, απαιτήσεις και κανόνες, όπως ένα ιδιωτικό κλαμπ για ανθρώπους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOG PPL (@dogppl)

Τα σκυλιά επιτρέπεται να μην έχουν λουρί όταν βρίσκονται μέσα, και οι “Rufferees” (διαιτητές) λειτουργούν ως θυρωροί σκύλων που βοηθούν, καθαρίζουν και διασφαλίζουν ότι όλα λειτουργούν όμορφα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOG PPL (@dogppl)

Οι παροχές για σκύλους περιλαμβάνουν δωρεάν σακούλες για τις ακαθαρσίες, νερό και γκουρμέ λιχουδιές. Έχουν ακόμη και λιχουδιές που είναι ασφαλείς τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα σκυλάκια!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOG PPL (@dogppl)

Για τους κηδεμόνες, υπάρχει σαλόνι, μπαρ και καφετέρια για ποτά και φαγητό. Πραγματοποιούνται δωρεάν εκδηλώσεις, όπως ζωντανή μουσική, συνεδρίες εκπαίδευσης σκύλων και μαθήματα γιόγκα για σκύλους και ανθρώπους, ενώ διαθέτει ειδικό χλοοτάπητα, ώστε εσείς και ο καλύτερός σας φίλος να μην λερωθείτε μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού.

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ