Βίντεο: Ιδιοφυής εφεύρεση για τα σκυλιά της παραλίας – Μήπως να το δούμε και στην Ελλάδα;

Στην Ισπανία υπάρχουν παραλίες φιλικές προς τα σκυλιά αφού οι κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 100 σημεία ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

Σε αντίθεση με τις γάτες, οι σκύλοι είναι πολύ δημοφιλείς σε αυτή τη χώρα -ειδικά οι μικρόσωμες ράτσες- όπου οι νόμοι για τα ζώα εξελίσσονται.

Η εξέλιξή της Ισπανίας σε ό,τι αφορά τα ζώα φαίνεται και από τις καινοτόμες ιδέες αφού έχουν υιοθετήσει μία ιδιοφυής εφεύρεση για τα αγαπημένα τετράποδα που λατρεύουν το κολύμπι.

Πρόκειται για ένα ντους για σκύλους στην παραλία, σχεδιασμένο για να ξεπλένει όλη την άμμο και το αλμυρό θαλασσινό νερό.

Ένα τέτοιο ντους θα το βρείτε στην παραλία σκύλων Μαρβέγια και λέγεται Wetpet.

σκυλιά
Φωτο: TikTok |@littlejapi

Η χρήση του συγκεκριμένου ντους μπορεί να είναι στην αρχή λίγο τρομακτική, γι’ αυτό ο σκύλος μπορεί να χρειάζεται χρόνο για να το συνηθίσει.

Μήπως να το δούμε και στις παραλίες της Ελλάδας;

Στο παρακάτω βίντεο του TikTok, ο μικρός Japi ξεπλένεται στο Wetpet μετά το μπάνιο στη θάλασσα με τη βοήθεια του κηδεμόνα του.

@littlejapi #vlog #playa #beach #atardecer #baño #perromojado #foryou #viral #swimming #agosto #summer #fypシ #teckel ♬ sonido original – JAPI

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ