Βόνιτσα: Διήμερο εκδηλώσεων για τη φιλοζωία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό

Ετοιμαστείτε για δύο ημέρες γεμάτες συναρπαστικές εμπειρίες, αφιερωμένες στη δημιουργία ενός δυνατότερου δεσμού μεταξύ μικρών και μεγάλων με το περιβάλλον, τα ζώα και τον πολιτισμό.

Το Παρατηρητήριο Ακτίου Βόνιτσας Aktion Watch διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων για τη φιλοζωία, το περιβάλλον και τον πολιτισμού με την υποστήριξη του ΖΩ.Ε.Σ.

Ημέρα 1η – 13 Αυγούστου

𝟙𝟙:𝟘𝟘 – 𝟙𝟛:𝟘𝟘
Ακολουθήστε την Κατερίνα Παπαποστόλου σε ένα βιωματικό εργαστήριο φιλοζωίας για παιδιά, με την συντροφιά της Διώνης, της πιστοποιημένης σκυλίτσας εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης.

Θα ακολουθήσει εργαστήριο ρομποτικής με θέμα τα ζώα!
Κινηματογράφος Λαΐς

𝟚𝟘:𝟘𝟘
Απολαύστε μια μαγευτική μουσική βραδιά με τον Σπύρο Μπουλή.
Πλατεία Δημαρχείου

Ημέρα 2η – 14 Αυγούστου

𝟙𝟙:𝟘𝟘 – 𝟙𝟛:𝟘𝟘
Παιδιά, ελάτε στο εργαστήριο Ρομποτικής που υποστηρίζεται από την Engino, με την εκπαιδευτικό και STEM expert, Ειρήνη Χατζαρά.
Κινηματογράφος Λαΐς

𝟚𝟘:𝟘𝟘
Γνωρίστε από κοντά την Κατερίνα Παπαποστόλου και το έργο της, μέσα από την παρουσίαση των βιβλίων της και μια ανοιχτή συζήτηση με ομιλητές & ομιλήτριες από διαφορετικούς χώρους, για την φιλοζωία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.
Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας για παιδιά και μεγάλους.
Πλατεία Δημαρχείου

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, μπορείτε να επισκεφθείτε το bazaar μας, όπου θα βρείτε τα βιβλία της Κατερίνας Παπαποστόλου, χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα και οικολογικές τσάντες tote από τον Σύλλογο Aktion Watch.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλοζωικούς σκοπούς.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

πολιτισμό
Αφίσα εκδήλωσης Aktion Watch

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ