Κτηνωδία στον Ωρωπό: Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού – Εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού

Αποτρόπαιο περιστατικό κτηνοβασίας αποκαλύφθηκε την Τετάρτη, με θύμα έναν σκύλο από τον Ωρωπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον μετέφερε σε κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής, για εξετάσεις. Ο κτηνίατρος κατά την διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα το ζώο, να μεταφερθεί σε άλλο κτηνιατρικό κέντρο στην Χαλκίδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού στον τράχηλο της μήτρας, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα βιασμού.

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Μετά από ένταλμα σύλληψης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η ιδιοκτήτρια ώστε να συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την νομοθεσία για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

Στον τράχηλο της μήτρας βρέθηκε το προφυλακτικό και όχι στο στομάχι

Η διευθύντρια του Zero Stray Pawject Σταμσατίνα Σταματάκου ξεκαθαρίζει για το περιστατικό ότι ο δεσποζόμενος σκύλος προσκομίστηκε σε νοσοκομείο ζώων στην περιοχή της Χαλκίδας όπου εντοπίστηκε προφυλακτικό στον τράχηλο της μήτρας του ζώου κατά τη διαδικασία χειρουργείου που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση πυώδους φλεγμονής της μήτρας και πως δεν βρέθηκε σε κανένα στομάχι, ούτε κατάπιε το προφυλακτικό.

Το σκυλάκι βάρους 16 κιλών και ράτσας American Staffordshire Terrier, νοσηλεύεται ακόμα και βρίσκεται υπό την φροντίδα της Νεφέλη Σίνου.

Από την πλευρά της η κ. Σίνου τοποθετήθηκε για θέμα θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια ενώ δεν ήθελα.
Διαβάζω από το πρωί δημοσιεύματα για προφυλακτικό που βρέθηκε στο στομάχι σκύλου.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν είναι αλήθεια γιατί το συγκεκριμένο ζώο είναι εδώ μαζί μου. Βρέθηκαν υπολείμματα πλαστικού στη ΜΗΤΡΑ του, σε σημείο που δεν μπορούν να βρεθούν χωρίς ανθρώπινη παρεμβολή.

Διαβάζω λοιπόν ανακρίβειες και από κάτω σχόλια γέλωτος και χιούμορ τα οποία δεν μπορώ να διαχειριστώ διότι από εχθές και εγώ και οι συνάδελφοι μου είμαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ από τη θλίψη.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή αλλά είναι υψίστης σημασίας να αποκατασταθεί η αλήθεια, να κοπεί το γέλιο και να καταλάβουμε όλοι ότι αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν στη διπλανή πόρτα μας».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ