Μαγνησία: Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά κάνναβη

Ένα κοπάδι από πρόβατα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικής κάνναβης  όταν μπήκε σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα “εισέβαλε” σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του έχει υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά, τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, όσο και από τα ζώα που βρήκαν “φαγητό” για να τραφούν!

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» λέει ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ