Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην Ελλάδα τα Pet Awards από την BOUSSIAS events

Τα Pet Awards 2024 διοργανώνονται από την BOUSSIAS events για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Τα Pet Awards 2024 μέσω των κριτηρίων τους θα επιβραβεύσουν επιπλέον την αξία των υποψηφιοτήτων, με μοναδικό γνώμονα την υγεία και ευζωϊα των κατοικιδίων ζώων, καθώς η συντροφιά τους αποδεικνύεται καθημερινά, όχι μόνο απαραίτητη, αλλά πέρα για πέρα «θεραπευτική» και πολύτιμη.

Στόχος των Pet Awards 24 είναι να:

  • προβάλλουν τις εταιρείες και να επιβραβεύσουν το σύνολο των προϊόντων που ταυτίζονται με την καινοτομία και την αριστεία,
  • επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων τους.

Στην φετινή 5η χρονιά τους, τα brands που θα λάβουν μέρος και θα διακριθούν στα Pet Awards 2024, θα έχουν την δυνατότητα της γνωριμίας και της ψηφοφορίας και από το κοινό, με σκοπό στην τελετή απονομής να απονεμηθούν επιπλέον βραβεία κοινού, πέρα του διαγωνιστικού κομματιού, του οποίου θα επιμεληθεί όπως πάντα η κριτική επιτροπή.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν καινοτόμα προϊόντα – υπηρεσίες και δραστηριοποιούνται στον χώρο του pet industry.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά. Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS events έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του pet industry, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Pet Awards 2024.

Με πρόεδρο την Μαρία Λινού, Κτηνίατρος, DVM, MSc, PhD, Πρόεδρο της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Επιστήμονες και Επαγγελματίες του pet industry, οι οποίοι στόχο έχουν να αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους χορηγούς επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS events, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.petawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 23 Ιανουαρίου 2024.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ