Αλεξανδρούπολη: Μελισσοκόμος αποχαιρετά με δάκρυα τις μέλισσες του – «Κοριτσάκια μου γλυκά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε» (Βίντεο)

Συγκινεί ο μελισσοκόμος που με δάκρυα στα μάτια, «αποχαιρετά» τις μέλισσες του που κάηκαν στη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με βίντεο που ανάρτησε στο βίντεο στο οποίο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα στοιχεία γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Πανταζής, στην περιοχή του Έβρου έχουν καεί 1.200 μελίσσια και κυψέλες, σε σύνολο 26.264 σε Νότιο Έβρο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, στην οποία και εντοπίζονται τα 16.068.

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καραφυλλίδης και συνεχίζει: «Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε».

«Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», καταλήγει προκαλώντας ρίγη συγκίνησης για την αγάπη που έτρεφε στα πολυτιμότερα πλάσματα της φύσης.

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ