Η αληθινή «Ντίβα» της Μυκόνου που ξετρέλανε τον Παπαδάκη και την Αναστασοπούλου (βίντεο)

Ο σκύλος – φαινόμενο, όπως τον αποκαλεί ο κηδεμόνας του ο ιδιοκτήτης του, «επέλεξε» να εμφανιστεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, αφού τα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί, έχουν γίνει viral.

Η αληθινή «Ντίβα», της Μυκόνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για να την γνωρίσουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η όμορφη σκυλίτσα έχει γίνει αρκετά δημοφιλής χάρη στην ευφυΐα της και όσα έχει εκπαιδευτεί να κάνει με την καθοδήγηση του κηδεμόνα της Πέτρου Γιαβρούτα.

Τα βίντεο με την «Ντίβα» να παίζει ποδόσφαιρο βάζοντας γκολ με κεφαλιές, να ξεχωρίσει τις βιταμίνες από τα φάρμακα και να μεταφέρει στο αφεντικό της, ανάλογα με την εντολή του, από τσιγάρα και γυαλιά μέχρι πατατάκια, έχουν γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Η απίστευτη «Ντίβα» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σύρου και του Α.Ο Μυκόνου Πέτρου Γιαβρούτα εντυπωσιάζει με την οξυδέρκεια της και όσα κάνει σε ηλικία 17 μηνών, ενώ όπως είπε ο κηδεμόνας της, αυτή η ράτσα σκύλων, όσο μεγαλώνει, αναπτύσσει ακόμη μεγαλύτερες δεξιότητες.


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ