Η ανάρτηση δημοσιογράφου για τον Κασσελάκη και τον σκύλο του προκάλεσε την παραλίγο απόλυσή της

Μία ανάρτηση της δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» Ευγενία Λουπάκη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον σκύλο του, παραλίγο να της κοστίσει την δουλειάς της.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφους ανέβασε μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη να βγάζει βόλτα την σκυλίτσα του, Φάρλι και τη συνόδευσε από ένα σχόλιο για την ημέρα των ζώων.

«Σε μια μέρα φορτισμένη από τις μνήμες της δολοφονίας του Αλέξανδρου αλλά και από τη ζοφερή πραγματικότητα της μέχρι θανάτου κακοποίησης του Όλιβερ, μέρα μεγάλων διαδηλώσεων και μάχης για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων, βγάζοντας ο ίδιος βόλτα τη σκυλίτσα του την πασίγνωστη πια Φάρλι», έγραψε η Ευγενία Λουπάκη.

Η ανάρτηση έδειχνε τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει βόλτα τη στιγμή που στη Βουλή εξελισσόταν η συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ την ίδια ώρα στους δρόμους λάμβαναν χώρα διαδηλώσεις για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ωστόσο οι φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση της δημοσιογράφου ήταν πριν από περίπου 20 ημέρες.

Η δημοσιογράφος θεώρησε εσφαλμένα ότι είχαν τραβηχτεί την προηγούμενη ημέρα.

Στη συνέχεια, ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Αδάμ Γιαννίκος ζήτησε την απόλυσή της, κάτι που όμως αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση του διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, του Μανώλη Καπνισάκη.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος έδωσε σχετικές εξηγήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από τη βόλτα του στο Θησείο με τη Φάρλι, είναι παλιές και έπεσα κι εγώ στη λούμπα των τηλεοράσεων και των σάιτ που τις εμφάνισαν ως χθεσινές. Το παραδέχτηκε και το σάιτ απ’ όπου το είδα. Πάντως εγώ δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να κάνω αναπαραγωγή fake news. Οπότε απέσυρα αμέσως την ανάρτηση» έγραψε η Ευγενία Λουπάκη.

Πηγή: lifo.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ