Αναζητούνται εθελοντές για το στήσιμο του νέου καταφυγίου στο Μυρτόφυτο Καβάλας

Σε αναζήτηση εθελοντών είναι οι υπεύθυνοι του νέου καταφυγίου αδέσποτων σκύλων που ξεκινά με ιδιωτική πρωτοβουλία στο Μυρτόφυτο Καβάλας.

Συγκεκριμένα, χρειάζονται επειγόντως πολλά χέρια με σκοπό να βοηθήσουν στις πολλαπλές εργασίες για το στήσιμο του καταφυγίου και είναι εξαιρετικά επείγουσα η ανάγκη και λόγω καιρού εργασίες όπως:

Σταθεροποίηση σκιάστρων λόγω αέρα, κατασκευή παλετόσπιτων, εργασίες γενικού καθαρισμού κτήματος, κατασκευή κουβούκλιου για την προστασία των τροφών, μεταφορά από προηγούμενο χώρο-ενδιαίτημα των αδεσποτάκων, των σκυλόσπιτων και επανασυρμολόγηση στο νέο κτήμα.

Χρειάζονται φίλους τεχνικούς-εθελοντές (ξυλουργούς-φίλους που “πιάνουν” τα χέρια τους) που θέλουν να διαθέσουν μερικές ώρες το απόγευμα σε συνεννόηση με τις υπεύθυνες του καταφυγίου.

Επίσης, χρειάζονται φίλους με αγροτικά οχήματα που να μπορούν να βοηθήσουν σε ό,τι νομίζουν σχετικά με τις μεταφορές. Όποτε κι όταν μπορούν κατανοώντας ότι η εποχή είναι δύσκολη και κουραστική για όλους.

Αν φίλοι στο δικό τους χώρο με δικά τους υλικά μπορούν να κατασκευάσουν να προσφέρουν σκυλόσπιτα, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Επίσης αν θέλετε να δωρίσετε καινούργια ή μεταχειρισμένα σκυλόσπιτα, είναι καλοδεχούμενα, ακόμα ξύλινα ή μεταλλικά αποθηκάκια που δεν χρησιμοποιείτε, είναι απαραίτητα για την προστασία των τροφών.

Αν κάποιος από την περιοχή, έχει και δεν το χρησιμοποιεί και θέλει να το διαθέσει, παρακαλούν να επικοινωνήσει μαζί τις υπεύθυνες.

Όλα αυτά είναι επείγοντα και απαραίτητα για την καλή διαβίωση των τετράποδων φίλων.

Ήδη το καταφύγιο αριθμεί γύρω στα 80 σκυλάκια στο χώρο του που περιμένουν σίτιση, καθαριότητα, ευζωία, ενασχόληση, παιχνίδι, κτηνιατρική μέριμνα, υιοθεσία και ένα σπιτικό για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Παρακαλούμε βοηθήστε και κοινοποιείστε στείλτε το άρθρο μέσω messenger σε φίλους σας, φιλόζωους καταστηματάρχες, ξυλουργούς, σιδεράδες και άτομα που “πιάνουν” τα χέρια τους.


Επικοινωνία: Αλίκη Τσοκαταδίδου, τηλ.: 697 760 3770 και Εύα Κακατίδου τηλ.: 694 475 9759)

Διαβάστε το σχετικό άρθρο για τα υλικά που χρειάζονται: Καβάλα: Ένα νέο καταφύγιο αδέσποτων σκύλων ξεκινά με ιδιωτική πρωτοβουλία στο Μυρτόφυτο – Ανάγκη για δωρεές υλικών από φιλόζωους επαγγελματίες και ιδιώτες


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ