Η Animal Action Greece «βάζει πλώρη» για Πάρο και Αντίπαρο στο πλαίσιο νέου προγράμματος στειρώσεων!



Ακούστε το άρθρο στο Spotify:



Η Animal Action Greece ξεκινάει επίσημα το νέο της πρόγραμμα για να βοηθήσει τις γάτες της Πάρου και της Αντιπάρου περισσότερο από ποτέ. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο φιλανθρωπικός οργανισμός, δεσμεύεται να στηρίξει τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Πάρο – Paroscat, FEP και PAWS, καθώς και να στηρίξει τις νέες οργανώσεις, Cats Eden και Cats of Antiparos – για άλλα τρία χρόνια υποστήριξης για τη διαχείριση του γατοπληθυσμού των νησιών.

Συνάντηση της Σεραφίνας και της Ευδοκίας με τις κυρίες από το Paroscat και Cats of Antiparos (Φωτο Animal Action Greece)

Συνεργαζόμενη με πέντε τοπικές ομάδες κοινωνικής πρόνοιας και τρία κτηνιατρεία, στοχεύει να κάνει μια τεράστια διαφορά, στειρώνοντας, τοποθετώντας μικροτσίπ, εμβολιάζοντας, χορηγώντας θεραπεία κατά των παρασίτων και, το σημαντικότερο, εμπλέκοντας και εκπαιδεύοντας την κοινότητα να βοηθήσει στη φροντίδα των αδέσποτων γατών της Πάρου και της Αντιπάρου.

Τη Δευτέρα, η Διευθύντρια του προγράμματός, Αβραμίδου Σεραφίνα, και η νέα συντονίστρια της Animal Action Greece Ευδοκία, συναντήθηκαν με τους υπέροχους εθελοντές της τοπικής ομάδας πρόνοιας για να συζητήσουν το νέο εγχείρημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το συναρπαστικό έργο θα ανακοινωθούν σύντομα.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ