Απεβίωσε το αγαπημένο σκυλί διάσωσης της Κέιλι Κουόκο

Η υπέρμαχος της υιοθεσίας ζώων και αφοσιωμένη μαμά σκύλων Κέιλι Κουόκο ανακοίνωσε ότι το αγαπημένο της Τσιουάουα με το όνομα Dump Truck απεβίωσε.

Γνωστός και ως Dumpy ή Dumps, ο Dump Truck ήταν ηλικιωμένος όταν η Κουόκο τον υιοθέτησε το καλοκαίρι του 2020. Πριν από αρκετούς μήνες αφότου η Κουόκο υιοθέτησε ένα άλλο Τσιουάουα με το όνομα Opal. Η Κουόκο δεν μοιράστηκε την αιτία θανάτου, αλλά ανάρτησε έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στο Instagram, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Ένας σκύλος είναι το μόνο πράγμα στη γη, που σε αγαπάει περισσότερο απ’ ό,τι αγαπάει τον εαυτό του. Γλυκέ μου Dump Truck, το να σε αποχαιρετήσω πληγώνει βαθιά την ψυχή μου. Ήσουν μαζί μου σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασα στη ζωή μου. Έδωσες ατελείωτη χαρά σε όσους σε γνώρισαν και μου φίλησες τη μύτη όταν το χρειαζόμουν περισσότερο. Ήσουν όσο πιο ξεχωριστή γίνεται και είμαι τόσο ευγνώμων που βρήκαμε ο ένας τον άλλον.

Η Κουόκο λάνσαρε επίσης πρόσφατα μια σειρά προϊόντων για σκύλους με την ονομασία “Oh Norman!”, αφιερωμένη στον αείμνηστο σκύλο της Νόρμαν, ο οποίος ήταν το πιο διάσημο από τα κατοικίδια ζωάκια της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ