Το αγαπημένο Τσιουάουα της Πάρις Χίλτον «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 23 ετών

Συντετριμμένη είναι η Πάρις Χίλτον από την απώλεια του αγαπημένου της Τσιουάουα, Χαρατζούκου Μπιτς (Harajuku Bitch), που «έφυγε» από τη ζωή στις 22 Μαΐου 2023, σε ηλικία 23 ετών.

Η Χίλτον απέκτησε το σκυλάκι πίσω το 2000, με το όνομά της να είναι εμπνευσμένο από την τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι και την εμμονή της με το ιαπωνικό στυλ “Χαρατζούκου” εκείνης της εποχής.

Η Πάρις δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη Χαρατζούκου Μπιτς στο Instagram, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Σήμερα, η καρδιά μου ραγίζει καθώς αποχαιρετώ το πολύτιμο Τσιουάουα μου, Χαρατζούκου Μπιτς. Για 23 υπέροχα χρόνια, γέμισε τη ζωή μου με τόση αγάπη, αφοσίωση και αξέχαστες στιγμές. Έζησε μια μακρά, όμορφη και εμβληματική ζωή, περιτριγυρισμένη από αγάπη μέχρι τον τελευταίο γαλήνιο ύπνο της. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον απέραντο πόνο που νιώθω αυτή τη στιγμή. Ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό κατοικίδιο- ήταν οικογένεια για μένα, μια πιστή φίλη που ήταν πάντα στο πλευρό μου σε κάθε αναποδιά που μου έφερνε η ζωή.

Από τη λάμψη και τη γοητεία μέχρι τις ήσυχες στιγμές πίσω από τα παρασκήνια, ήταν πάντα εκεί, μια μικρή ύπαρξη αγάπης, που φώτιζε ακόμα και τις πιο σκοτεινές μέρες.
Μοιραστήκαμε τόσες πολλές αναμνήσεις, γέλιο και δάκρυα.

Αναπαύσου εν ειρήνη, γλυκιά μου αγάπη. Σε ευχαριστώ που ευλόγησες τη ζωή μου με την άνευ όρων αγάπη σου. Θα είσαι για πάντα ο μικρός μου άγγελος, θα μου λείπεις για πάντα και θα σε αγαπώ για πάντα. Μπορεί να έχεις φύγει σωματικά, αλλά το αποτύπωμα των πατουσών σου στη ζωή μου δεν θα ξεθωριάσει ποτέ.

Αναπαύσου, γλυκέ μου φίλε, γνωρίζοντας ότι θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις πάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ