Σκύλος είχε παγιδευτεί σε τρύπα για 60 ώρες – Τον εντόπισε άλλος σκύλος (βίντεο)

Ένας σκύλος κατάφερε να σκάψει το δρόμο του προς την επιφάνεια όταν παγιδεύτηκε κάτω από τη γη για περίπου 60 ώρες.

Ο Μπέαρ, ένα Καβούντλ, χάθηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Σίτον Παρκ του Αμπερντίν την Πέμπτη και ξεκίνησε μεγάλη έρευνα, αλλά ο Μπέαρ βρέθηκε την Κυριακή, όταν η ιδιοκτήτριά του, Ντάσα Σαματόινα, οδηγήθηκε στην τρύπα από έναν άλλο σκύλο.

Όπως αναφέρει το BBC, η κηδεμόνας του, η οποία επισκεπτόταν το Αμπερντίν από το Λονδίνο, φοβόταν τα χειρότερα όσο περνούσε η ώρα. Είχε βγάλει βόλτα τον Μπέαρ με το σκύλο ενός φίλου της, τη Λόλα, όταν το κατοικίδιό της εξαφανίστηκε.

Πιστεύεται ότι έπεσαν και οι δύο στο κενό, αλλά ο Μπέαρ, που είναι μεγαλύτερος από τη Λόνα, δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί.

Μετά από δύο ημέρες αναζήτησης -στην οποία συμμετείχαν η πυροσβεστική, κάτοικοι της περιοχής και επιχειρήσεις- τους συμβούλευσαν να αφήσουν τη Λόλα να τους οδηγήσει στον Μπέαρ, καθώς μπορεί να τον ακούσει να κλαψουρίζει ή να γαβγίζει.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Τους οδήγησε σε μια από τις τρύπες σε μια περιοχή που δεν είχαν κοιτάξει και ήταν πολύ επίμονη για να κατέβει στην τρύπα.

«Απλώς άρχισα να ουρλιάζω σε αυτό. Ήμουν υστερική και έκλαιγα. Η σκέψη ότι θα ήταν εκεί κάτω στο κρύο και το σκοτάδι με τρομοκρατούσε».

Φώναζε το όνομα του Μπέαρ μέχρι να καταφέρει να βγει στην επιφάνεια.
Είπε ότι ήταν ανακουφισμένη όταν επανενώθηκε με το πεντάχρονο κατοικίδιό της, το οποίο φοβόταν ότι δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά.

Ο σκύλος πέρασε τη νύχτα στους κτηνιάτρους, όπου του δόθηκε θεραπεία για άμμο στα μάτια του, γρατζουνιές στη μύτη του και του χορηγήθηκαν υγρά καθώς ήταν αφυδατωμένος.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ