Απίστευτη κτηνωδία στην Καλαμαριά: Κλώτσησε με μανία δύο μηνών γατάκι και αποκολλήθηκε η γνάθος του

Ένα εξοργιστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Καλαμαριά εθελοντές βρήκαν γατούλα ἀσχημα χτυπημένη με αποτέλεσμα να υποστεί αποκόλληση γνάθου.

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγο (16/8) από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς «Οι Αόρατες Γάτες» στο Facebook με φωτογραφίες της γάτας που στη θέα τους προκαλούν οργή και θλίψη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο δράστης κλώτσησε το μικρό και ανυπεράσπιστο γατάκι με μανία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η κάτω γνάθος του.

«Πραγματικά έχουμε εξοργιστεί με τους υπανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Ακόμη ένας “λεβέντης” Καλαμαριώτης έβγαλε όλα του τα ψυχολογικά επάνω στο κορμάκι ενός μωρού 2 μηνών!», γράφει η ομάδα στην ανάρτησή της.

Το γατάκι φροντιζόταν από φιλόζωο στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή, στον Άγιο Ιωάννη, ένα σημείο που όπως καταγγέλλουν οι εθελοντές βρίσκεται σχετικά κοντά με τα υπόλοιπα σημεία που έχουν βρεθεί γατάκια με σπασμένη γνάθο.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς έχει ήδη καταθέσει δύο μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων ενώ παράλληλα αναζητούν πληροφορίες για τον δράστη.

«Παρακαλούμε θερμά, για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας ενημερώστε μας», τονίζει.

Παρακάτω η καταγγελία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης

Ανάρτηση Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Καλαμαριάς “Οι Αόρατες Γάτες”

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ