Αττική: Αδεσποτάκια κοιμούνται κάτω από Χριστουγεννιάτικα δέντρα μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων (βίντεο)

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή, μια περίοδος προσφοράς και όχι απλώς μια μέρα που ανταλλάσσουμε δώρα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων βρίσκεται στη σκέψη, στην κατανόηση ενώ δίνεται σε όλους την ευκαιρία να γινόμαστε καλύτεροι.

Μία μεγάλη εταιρία δείχνει αυτή την πλευρά της καθ᾽ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού δείχνει την φιλοζωική της ευαισθησία.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok από τον χρήστη «Sessile the dog», συγκίνησε τον κόσμο και έγινε αμέσως δημοφιλές συγκεντρώνοντας πάνω από 33 χιλιάδες λαικ και εκατοντάδες σχόλια.

Ειδικότερα, στο βίντεο, φαίνονται τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπιόνια στο κατάστημα Leroy Merlin στην Πειραιώς, που ωστόσο αντί για φάτνη, κάτω από τα δέντρα υπάρχει μια χνουδωτή κουβέρτα όπου δύο αδέσποτα σκυλάκια απολαμβάνουν έναν ήσυχο ύπνο.

@sessile_the_dog #leroymerlin #σκυλος #dog #φοργιου #φοργιουπειτζ #stray ♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Το κατάστημα, αντί να απαγορεύει την πρόσβασή των τετράποδων φίλων μας, παρέχει στα σκυλάκια ένα ζεστό και ασφαλές καταφύγιο για όσο χρόνο επιθυμούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν δεν κοιμούνται, τα σκυλιά είναι ελεύθερα να περιηγούνται στο κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα έχει τοποθετηθεί ξύλινα σπιτάκια για τα σκυλιά, τα οποία έχουν στειρωθεί και έχουν ηλεκτρονική σήμανση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ