Αττική: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που γυναίκα εγκαταλείπει κουνέλι έξω από κτηνιατρείο στην Καισαριανή

Νεαρή γυναίκα αποφάσισε πως δεν ήθελε πια το κατοικίδιο κουνέλι της και το εγκατέλειψε έξω από κτηνιατρείο στην Αττική, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η κάμερα ασφαλείας, ωστόσο, κατέγραψε καρέ-καρέ τη στιγμή που η γυναίκα εγκαταλείπει το κουνελάκι χωρίς δεύτερη σκέψη, στο κτηνιατρείο Vet for my pet της Χρυσούλας Παπαδοποὐλου στην Καισιαριανἠ.

«Σε 19″ εγκατέλειψε το κουνελάκι και ούτε που κοίταξε πίσω της, Παρασκευή μεσάνυχτα. Ο τρόμος του ζώου δεν την άγγιξε και μέχρι σήμερα κανένα έστω όψιμο ενδιαφέρον, τι να έχει απογίνει», αναφέρει η κ. Παπαδοποὐλου που έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο.

«Λυπάμαι που ένας νέος άνθρωπος δείχνει τόση σκληρότητα. Όποιος αναγνωρίζει το άτομο, θα μείνει ανώνυμος και ας μου γράψει στο inbox», συμπληρώνει.

Όπως ενημερώνει η κ. Παπαδοποὐλου, το κουνέλι που πλέον ονομάζεται “Τσίχλας” βρήκε ήδη το καλύτερο σπίτι και θα περάσει υπέροχα από εδώ και πέρα.

«Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους νοιάστηκαν με συμβουλές,με φιλοξενία, και κυρίως ευχαριστώ την υπέροχη οικογένεια, που το υιοθέτησε και έδειξε από την πρώτη στιγμή,πόσο θα αγαπηθεί πλέον ο μικρούλης!»


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ