Αττική: Πυροβόλησαν δύο αδέσποτους σκύλους στην Κερατέα

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η περίθαλψη δύο αδέσποτων πυροβολημένων σκύλων στην Κερατέα. 

Ειδικότερα, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από το ΔΙΚΕΠΑΖ σήμερα 1η Δεκεμβρίου, δύο ταυτόχρονα περιστατικά τραυματισμού αδέσποτων σκύλων, που πυροβολήθηκαν από άγνωστο δράστη στην περιοχή της Κερατέας.

Οι δύο αδέσποτοι σκύλοι ζούσαν μαζί στις ίδιες γειτονιές, έχοντας την φροντίδα του οικείου δήμου και φιλόζωων πολιτών, χωρίς ποτέ να έχουν επιδείξει προβληματική συμπεριφορά έναντι ανθρώπων ή άλλων ζώων.

Φωτο ΠεΣυΔΑΠ

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία εικάζεται ότι και τα δύο ζώα πυροβολήθηκαν την ίδια χρονική στιγμή και από τον ίδιο δράστη, καθώς όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες και η κλινική τους εξέταση στο ΔΙΚΕΠΑΖ, έφεραν στο σώμα τους τον ίδιο τύπο σκαγιών.

Η άμεση επέμβαση του κτηνιάτρων του ΔΙΚΕΠΑΖ υπήρξε επιτυχής και για τους δύο σκύλους, που αυτή τη στιγμή αναρρώνουν χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Για τους πυροβολισμούς εις βάρος των δύο σκύλων ενημερώθηκε αμέσως ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο οποίος ήταν παρών κατά την εισαγωγή των ζώων στο ΔΙΚΕΠΑΖ, τονίζοντας την ανάγκη κινητοποίησης των αρχών για να εντοπιστεί ο δράστης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ