Αττική: Τοποθέτησαν καυστικό υγρό σε σημείο σίτισης αδέσποτων στον Αγ. Δημήτριο – Με σοβαρά εγκαύματα ήδη 4 ζωάκια

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν στον κτηνίατρο τέσσερα αδέσποτα ζωάκια από καυστικό υγρό που άγνωστος τοποθέτησε στον Αγ. Δημήτριο στην Αττική.

Ειδικότερα, όπως ενημερώνει το δίκτυο φιλόζωων πολιτών για την προστασία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων του Αγ. Δημητρίου «Προστατεύω & Φροντίζω», στην αρχή της οδού Κερασούντος έβαλαν καυστικό υγρό σε σημείο σίτισης αδέσποτων και εφιστούν την προσοχή των κατοίκων.

«Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ σε ζωάκια αδέσποτα και δεσποζόμενα αλλά και παιδιά στη γύρω περιοχή!», τονίζει.

Υπενθυμίζετε ότι η θανάτωση ζώου είναι κακούργημα που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και διοικητικό πρόστιμο 30.000€ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό!

Η Επιτροπή Διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων του Δήμου Αγίου Δημητρίου θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία η δείτε κάποια ύποπτη ενέργεια καλέστε στην αστυνομία και τον εντεταλμένο για τα αδέσποτα κ. Παναγόπουλο στο 6977700300.

Η σιωπή είναι συνενοχή, κινδυνεύουμε όλοι από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές, άνθρωποι και ζώα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ