Χαλκίδα: Έκκληση να σωθεί το θλιμμένο σκυλάκι που ζει σε κλουβί κτηνιατρείου – Μεταφέρθηκε από το Δήμο πριν από ένα μήνα

Συγκλονίζει ένα αδέσποτο σκυλάκι που τον τελευταίο μήνα ζει σε ένα κλουβί κτηνιατρείου όταν μεταφέρθηκε από το Δήμο Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν το έχει επισκεφτεί για να ενημερωθεί για την κατάστασή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η φιλόζωη Μαρία Βαζούρα μέσα από το φιλοζωικό της προφίλ στο Facebook, είδε τον θλιμμένο σκύλο όταν πήγε στο κτηνιατρείο που νοσηλευόταν το κατοικίδιο της. Εκεί, είδε στο διπλανό κλουβί το σκυλάκι της φωτογραφίας και αμέσως ρώτησε να μάθει την ιστορία του.

«Και εκεί που πας να δεις το δικό σου ζωάκι που νοσηλεύεται που έχεις τύψεις γιατί το αφήνεις μέσα αλλά ξέρεις ότι είναι για το καλό του και σύντομα θα γυρίσετε σπίτι σας ξανά… γυρνάς στο δίπλα κλουβί και βλέπεις αυτό το πλάσμα», περιγράφει η κ. Βαζούρα.

Από το κτηνιατρείο την ενημέρωσαν ότι δεν το έχει επισκεφτεί κανείς ένα μήνα τώρα, από τότε δηλαδή που μεταφέρθηκε από το Δήμο για θεραπεία ερλιχίωσης και καλαζάρ αφού ο Δήμος δεν έχει καταφύγιο. Η κ. Βαζούρα εικάζει ότι πρόκειται για αδέσποτο ζωάκι που δεν φροντιζόταν και προφανώς κανείς δεν νοιάστηκε για την τύχη του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το σκυλάκι είναι αρσενικό, κάτω από 2 ετών, φιλικότατο και συνεργάσιμο, ωστόσο έχει μείνει ολομόναχο.

«Εγώ απλά θα έλεγα ότι έχει αφεθεί πλέον από τη ζωή, γιατί δεν έχει να ελπίζει τίποτα!
Δίπλα του είναι ζώα που ακούν από τους δικούς τους μια καλή κουβέντα! Τους φέρνουν τα αρκουδάκια και τα μαξιλάρια τους και ο μικρός απλά παρακολουθεί! Όντως δεν είμαστε όλοι τυχεροί σε αυτή τη ζωή!», επισημαίνει.

Η Μαρία Βαζούρα έκανε την ανάρτηση με την ελπίδα να αλλάξει κάτι. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γίνεται ή ζητάω πολλά; Δεν είναι κείμενο για να συγκινήσει κανέναν! Αυτή είναι η πραγματικότητα του! Μακάρι να μπορούσε να μας τα πει ο ίδιος… ίσως συγκινούσε κάποιον. Όμως τα ζώα μιλάνε με τα μάτια και τη στάση του σώματος τους και ο μικρός δείχνει τελειωμένος».

Αν μπορεί κάποιος να τον σώσει στα αλήθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα με την Μαρία Βαζούρα. Βρίσκεται Χαλκίδα ενώ δεν γνωρίζει για πόσο ακόμα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ