Χαλκιδική: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο την ώρα που τάιζε αδέσποτα

Στιγμές τρόμου έζησε μία γυναίκα στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άντρα το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του news247.gr, ο δράστης, ο οποίος απείλησε την 51χρονη με όπλο, αφού πυροβόλησε στον αέρα για να την εκφοβίσει, στη συνέχεια της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει με μανία. Όταν αντιλήφθηκε ότι το θύμα, μιλούσε την ώρα της επίθεσης στο τηλέφωνο, άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή.

Ήταν γύρω στις δέκα το βράδυ όταν η 51χρονη γυναίκα άκουσε θόρυβο στους θάμνους, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που είχε σταματήσει για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα, που φρόντιζε. Ένας άντρας με καλυμμένο πρόσωπο πετάχτηκε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Η γυναίκα αφού τάισε τα αδέσποτα ζώα που φροντίζει, βρισκόταν σε αυτό το σημείο και κλείδωνε την πόρτα της περίφραξης. Τότε, πετάχτηκε από τους θάμνους ο δράστης, πυροβόλησε στον αέρα δυο φορές, έτρεξε κατά πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μανία.

Ο σύζυγος του θύματος ήταν αυτός που την βρήκε αιμόφυρτη καθώς την ώρα της επίθεσης μιλούσαν στο τηλέφωνο, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν όταν η 51χρονη επέστρεφε μόνη το βράδυ στο σπίτι.

Όταν ο δράστης αντιλήφθηκε πως το τηλέφωνο της γυναίκας ήταν ενεργό και ενώ εκείνη συνέχιζε να ουρλιάζει, άρπαξε την τσάντα του και τράπηκε σε φυγή.

Ο σύζυγος θύματος δήλωσε ότι: «Την άκουσα να φωνάζει, πήρα δυο τρία άτομα από το μαγαζί και σε δυο λεπτά ήμασταν εκεί. Κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα πιο μακριά για να κρυφτεί».

Η σφοδρότητα των χτυπημάτων ήταν τόσο μεγάλη που το θύμα έχει τρία σπασμένα πλευρά, ένα σπασμένο χέρι και φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Πολύγυρου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ