Τροφές και είδη πρώτης ανάγκης με αγάπη για την πυρόπληκτη Ρόδο από την ομάδα «Αδέσποτος Παλμός» και «Make it Pawsible»

Σε μία κρίση, όλοι με ένα μαγικό τρόπο δημιουργούν μία αλυσίδα αλληλεγγύης για να στηρίξουν ένα σημαντικό σκοπό με γνώμονα την αγάπη.

Με τις φωτιές στη Ρόδο να έχουν αφανίσει χιλιάδες στρέμματα και ζώα, φιλοζωικές οργανώσεις γίνονται μια γροθιά με σκοπό να συγκεντρώσουν τροφές για τα πυρόπληκτα πλάσματα του νησιού αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μετά από κούραση, άγχος και εντατικής οργάνωσης, αύριο, Τετάρτη 2/8 το απόγευμα αναχωρεί φορτηγό από Πειραιά με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν συνάνθρωποι από το υστέρημά τους με προορισμό το Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου στην Κρεμαστή.

«Αύριο το απόγευμα αναχωρεί το φορτηγό από Πειραιά με την για να πάει στην πυρόπληκτη Ρόδο. Με πολύ αγάπη απ όλους μας, θα φάνε πολλά ζωάκια (παραγωγικά, συντροφιάς, Άγρια Ζωή). Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε και τους συνανθρώπους μας. Τροφές, χυμοί, φάρμακα», αναφέρουν.

«Χάρη στην αγάπη όλων σας, αποδείξαμε για ακόμα μια φορά πως είναι όταν γινόμαστε μια γροθιά… Γνωστοί και άγνωστοι… Για τους συνανθρώπους μας …Για τα ζώα μας… Για τους αδύναμους!»

Οι φιλοζωικές οργανώσεις «Αδέσποτος Παλμός» και «Make it Pawsible» ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι δεν γύρισαν την πλάτη στους αδύναμους και από το υστέρημά τους προσέφεραν τροφή και κάλυψαν ανάγκες στην πυρόπληκτη Ρόδο.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Make it Pawsible με τη σειρά του αναφέρει: «Καταφέραμε λοιπόν και μαζέψαμε 300 κιλά ξηρά τροφή για γάτες και σκύλους, όπως και ορούς, γάζες, οδηγούς, spray αποπαρασίτωσης και άλλα, συμμετέχοντας στην αποστολή με τα υπόλοιπα αναγκαία αγαθά, που είχε ήδη συγκεντρώσει η ομάδα του Αδέσποτου Παλμού.»

Ευχαριστίες στις εταιρίες που στήριξαν αφιλοκερδώς τη δράση της ομάδας

Η ομάδα «Αδέσποτος Παλμός» ευχαριστεί την Blue Star Ferries και τα ταξιδιωτικά γραφεία Giovanti Travel και Skevos Travel Agency που έκαναν την δωρεά εισιτηρίων για το ταξίδι του φορτηγού στην Ρόδο και την επιστροφή του.

«Όσοι γνωρίζουν από αυτά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά», υπογραμμίζουν και συμπληρώνουν πως «δυστυχώς κάποιες μεταφορικές κολοσσοί ήταν αρνητικοί να βοηθήσουν μεταφέροντας αφιλοκερδώς πράγματα στην πυρόπληκτη Ρόδο».

Διαβάστε την ανάρτηση της ομάδας «Αδέσποτος Παλμός»

Διαβάστε την ανάρτηση της ομάδας «Make it Pawsible»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ