Τα παιδιά του 4ου ΚΔΑΠ Μεγάρων έφτιαξαν σπίτι για τα σκυλάκια της ομάδας «Αδέσποτος Παλμός»

Μία σπουδαία έκπληξη γεμάτη συγκίνηση και ελπίδα περίμενε τους εθελοντές της ομάδας διάσωσης ζώων «Αδέσποτος Παλμός» την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Ειδικότερα, η ομάδα «Αδέσποτος Παλμός» δέχτηκε πρόσκληση από το 4ο ΚΔΑΠ Μεγάρων για να της χαρίσει ένα σπίτι για σκύλους που είχαν κατασκευάσει τα παιδιά με τους δασκάλους τους.

Η ομάδα όπως ήταν φυσικό ενθουσιάστηκε με την σπουδαία αυτή δωρεά καθώς όπως αναφέρει, “τα παιδιά τους χάρισαν ελπίδα μέσα σε όλο αυτό το πόνο των ημερών”.

Αδέσποτος
Φωτο: Facebook | Αδέσποτος Παλμός- Stray Pulse

Στη επίσκεψη συμμετείχε και η εκπαιδεύτρια Εριέττα Καραμπέτσου με την οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη σημασία του εθελοντισμού, της προστασία αδύναμων, τον τρόπο προσέγγισης ζώων και την γλώσσα του σώματός τους.

Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν ήταν πάρα πολλές αλλά και η αγάπη στα μάτια τους για την «Μπουμπού», την κακοποιημένη κουταβίτσα που συνόδευε τους εθελοντές τους συγκίνησε τόσο πολύ που τα παιδιά αποφάσισαν να την βαπτίσουν «Κούκι».

Αδέσποτος
Φωτο: Facebook | Αδέσποτος Παλμός- Stray Pulse

Ο «Αδέσποτος Παλμός» ευχαριστεί από καρδιάς την Εριέττα Καραμπέτσου που είναι πάντα δίπλα στην οργάνωση τους, τον Βασίλη Σταυράκη που τους και μάλιστα έφερε μαζί τον Ερμή που πόζαρε πάνω στο σπίτι.

Τέλος ευχαριστεί τις δασκάλες Μαριαρένα Τσιώλη, Αγγελική Στρατιώτη, Βασιλική Κουνουπά και Σωτήρη Σταυράκη που έφτιαξε το σπιτάκι μαζί με τα παιδιά: «Με τέτοιους δασκάλους έχουμε πολλές ελπίδες. Σας ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας κάνατε και γίναμε μέλος της ανεκτίμητης δουλειάς σας. Καλό καλοκαίρι», γράφει η ομάδα «Αδέσποτος Παλμός.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ