Η Δανάη Μπάρκα θρηνεί την απώλεια της σκυλίτσας της, Ρόξυ

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, “Πάμε Δανάη” και λάτρης των σκύλων, Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram τη θλιβερή είδηση ότι η αγαπημένη της σκυλίτσα, Ρόξυ, έφυγε από τη ζωή.

Η Ρόξυ, ένα σκυλάκι ράτσας Ροτβάιλερ που ήταν και η αδυναμία της Δανάης Μπάρκα, “έφυγε” σε ηλικία 12 ετών και όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει, η αγκαλιά και τα φιλιά της ήταν το γιατρικό για όλα.
 Ήταν η οικογένεια της αφού από την αρχή ήταν εκεί, δίπλα της στα εύκολα και τα δύσκολα, στα καλά και τα κακά και πάντα την κοιτούσε στα μάτια με αγάπη, με συμπόνια και κατανόηση.

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση και ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 20/1, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα δυσάρεστα νέα:

«Η Ρόξυ “έφυγε”.
💔 12 χρόνια ευτυχίας.
 Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το γράψω ή θα το ζήσω αυτό.
 Ίσως εθελοτυφλούσα, ίσως έβλεπα ποσό δυνατή είναι και κορόιδευα τον εαυτό μου πως θα είναι για πάντα μαζί μας, ίσως έκανε τα αδύνατα δυνατά να μου δείξει πως αντέχει οτιδήποτε προκύψει και θα φτάσει 100 ετών, ίσως παρατηρούσα την αγάπη που έδινε κι έπαιρνε και ήλπιζα πως αυτή η αγάπη είναι το γιατρικό για την αιωνιότητα…ίσως… ίσως… ίσως.

Όσοι γνώρισαν την Ρόξυ, καταλαβαίνουν απόλυτα τι σημαίνει αυτό.
 Η Ρόξυ ήταν τα φιλιά που έπαιρνα όταν έκλαιγα στα δύσκολα, στις απώλειες,στις αλλαγές.
 Η Ρόξυ ήταν η αγκαλιά που λάμβανα όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε τίποτα, όταν πνιγόμουν από λύπη, από απελπισία κι από θυμό.
Η Ρόξυ ήταν το σκυλί που όλα τα παιδιά εντυπωσιαζόντουσαν απ το μέγεθος και ξεπερνούσαν αμέσως τον φόβο τους και έμπαιναν στην μουσούδα της και έπαιζαν.
 Η Ρόξυ ερχόταν στα θέατρα, στην εκπομπή, στις βόλτες και έτρεχε να σκουντήξει τους πάντες για να ξεκλέψει ένα χάδι.

Η Ρόξυ ήταν η οικογένεια που θα ονειρευόταν κάθε παιδί, κάθε άνθρωπος, κάθε ζευγάρι, κάθε ένας από όλους.
 Η Ρόξυ έφευγε απ το τραπέζι μας στους καφέδες και πήγαινε στα δίπλα τραπέζια να την χαϊδέψουν. 
Η Ρόξυ “έβγαλε” γάλα χωρίς να είναι έγκυος για τον Μεζέ όταν πρωτοήρθε σπίτι και μετά ξανά για 4 γατάκια νεογέννητα που βρήκαμε στα σκουπίδια και τα μεγαλώσαμε για 1 μήνα σπίτι μας.
 Η Ρόξυ ήταν το σκυλί θαύμα.
 Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με βλέμμα παιδιού, που επέλεξε να ζει στο σώμα ενός σκυλιού γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ χειρότεροι.
 Η Ρόξυ έφυγε και μαζί της έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μας που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ.
 Ρόξυ μου, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους».

Η παρουσιάστρια έχει άλλα δύο σκυλάκια, τον Μεζέ ράτσας Κοκόνι και το Γαλλικό Μπουλντόγκ, Μπουκίτσα που εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ