Η Μάντι Μουρ υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι, τον Μαρσμέλοου

Η Μάντι Μουρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υιοθέτησε έναν αδέσποτο σκύλο που ονομάζεται Μαρσμέλοου.

Η ηθοποιός έχει αυτή τη στιγμή έναν σκύλο και τρεις γάτες διάσωσης και δεν είχε σχέδια να ξαναυιοθετήσει ωστόσο όταν η νταντά των παιδιών της εντόπισε ένα αδέσποτο σκυλί να περιφέρεται στους δρόμους για αρκετές ημέρες, αποφάσισε να τον κρατήσει!

Το γλυκό όνομα έδωσε ο γιος της, Γκας.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Μαρσμέλοου!
Αυτό το γλυκό αγόρι βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους για αρκετές ημέρες, πολλά χιλιόμετρα μακριά από εδώ, από την αγαπημένη μας νταντά, τη Σελίνα. Είναι περίπου 6-7 μηνών, χωρίς τσιπ, δεν έχει στειρωθεί (αλλά έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα) και είναι απλά η πιο απροσδόκητα υπέροχη προσθήκη στην παρέα μας. Δεν ψάχναμε για άλλο σκύλο, αλλά αυτός μας έψαχνε και το γεγονός ότι μοιάζει εκπληκτικά με την αγαπημένη μας Τζόνι το έκανε πολύ αδύνατο να το αγνοήσουμε. Οι γάτες είναι άναυδοι και ο Τζάκσον (ο 14χρονος ποιμενικός μας κοπρίτης διάσωσης) είναι επίσης λίγο 🤷‍♀️ αλλά ο Μαρσμέλοου σιγά σιγά τους κερδίζει. Όταν δείξαμε στον Γκας μια φωτογραφία του και τον ρωτήσαμε πώς τον λένε, χωρίς δισταγμό φώναξε “Μαρσμέλοου!”. Με τα χέρια του στον αέρα. Έγινε και τελείωσε. Ανυπομονώ για όλες τις περιπέτειες, κύριε!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Moore (@mandymooremm)

Η Μουρ έλαβε εκατοντάδες μηνύματα για την επιλογή της να υιοθετήσει. Η ηθοποιός σημείωσε ότι ο Μαρσμέλοου της θύμισε την 13χρονη διασωθείσα σκυλίτσα της, Τζόνι, η οποία απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2020.

Τα κατοικίδια της Μάντι Μουρ είναι ο σκύλος της Τζάκσον, καθώς και οι τρεις υιοθετημένες γάτες της, Φιγκ, Ολίβια και Πίνατ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Moore (@mandymooremm)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ