Έφυγε από τη ζωή ο σκύλος της Σταματίνας Σταματάκου – Ήταν ο πρίγκιπάς της

Δύσκολες ώρες περνάει η διευθύντρια του Zero Stray Pawject, Σταματίνα Σταματάκου, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά μέσα, έφυγε από την ζωή ο Βασίλης, το σκυλάκι της σε ηλικία 16 ετών.

Η Σταματίνα Σταματάκου είχε τεράστια αδυναμία στον Βασίλη τον οποίο αποκαλούσε “πρίγκιπα της” ενώ μοιράστηκε με τους φίλους της ότι ουσιαστικά την έσωσε όταν μπήκε στη ζωή της.

«Τον Βασίλη δεν τον έσωσα, δεν του έκανα καμία χάρη την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2021. Ο Βασίλης είναι ευλογία στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια», αναφέρει.

«Μέχρι το άπειρο και πάλι πίσω τον λάτρεψα. Όσο κανένα άλλο πλάσμα. Δεν τα καταφέραμε αυτή την φορά. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά θα μου λείπει φρικτά. Ο Βασίλης ήταν το πιο όμορφο δώρο στη ζωή μου», γράφει με συγκίνηση στην ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Βασίλης βρέθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς μέσα στον κάδο σκουπιδιών σκελετωμένος, ανάπηρος, τυφλός, άρρωστος και τόσο ταλαιπωρημένος και με αγάπη και φροντίδα, αναστήθηκε και άλλαξε η ζωή του.

Η κ. Σταματάκου τον είχε σχεδόν πάντα μαζί της όπου κι αν πήγαινε. Τον έπαιρνε μαζί της στις διακοπές, στο ραδιόφωνο, σε κανάλια και υπουργεία ενώ έχει γίνει μοντέλο για περιοδικά.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η Σταματίνα Σταματάκου γιόρτασε τα γενέθλια της και η χαρά της ήταν ακόμα πιο έντονη αφού τα γιόρτασε μαζί με τον Βασίλη.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ