Έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του σκύλου της, Μίκυ, σε ηλικία 16 ετών μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία του Μίκυ ανακοινώνοντας στους 500 χιλιάδες ακόλουθους τα θλιβερά νέα.

Στη λεζάντα η Ναταλία Γερμανού γράφει: «Μικάκι μου… Σ᾽ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα… Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου. Ξεκουράσου τώρα. 
Ο Μίκυ μου 2006-2023».

Η Ναταλία Γερμανού είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα και ένθερμη υποστηρίκτρια της υιοθεσίας αδέσποτων αφού σε κάθε εκπομπή φιλοξενεί τετράποδα ζωάκια βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να βρουν παντοτινό σπίτι αλλά και το έργο των εθελοντών, ενώ στηρίζει τις ημέρες υιοθεσίας που διοργανώνονται κατά καιρούς από φιλοζωικές οργανώσεις.

Το 2021, η παρουσιάστρια υιοθέτησε μία χαριτωμένη σκυλίτσα, τη Νουνού. Η Νουνού, ήταν ένα σκυλάκι αδέσποτο, ταλαιπωρημένο που είχε περάσει πολλά και πλέον έχει βρει μια ζεστή αγκαλιά και μια οικογένεια. Η Ναταλία μάλιστα είχε πει ότι η Νουνού, τα πήγαινε πάρα πολύ καλά με τον Μίκυ.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ