Πώς να ταΐσετε ένα φοβικό αδέσποτο – Αυτή η γυναίκα βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο (βίντεο)

Αν βρείτε στο δρόμο σας ένα αδέσποτο σκυλάκι, το πιθανότερο είναι ότι είναι φοβισμένος ή πανικοβλημένος.

Μπορεί να είναι φιλικό, αλλά βρίσκεται μακριά από το οικείο περιβάλλον του και μπορεί να συμπεριφέρεται νευρικά.

Η Μισέλ Βαν Άνταλ από τις Φιλιππίνες είναι λάτρεις των γκάτζετ αλλά είναι επίσης και μία γυναίκα που λατρεύει τα ζώα και βρίσκει πάντα τρόπους να βοηθάει τα αδέσποτα.

Έτσι αποφάσισε να συνδυάσει αυτές τις δύο αγάπες της χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο με ενσωματωμένη κάμερα για να ταΐζει τα φοβικά αδέσποτα ζώα.

Τοποθετεί τροφή πάνω σε αλουμινόχαρτο στο μπροστινό μέρος του οχήματος και τα σκυλάκια πλησιάζουν και τρώνε!

Η φιλόζωη έχει μετατρέψει το χόμπι της σε πάθος, βοηθώντας να φροντίζει τα κοκαλιάρικα σκυλάκια που παλεύουν να βρουν τροφή στην αναπτυσσόμενη χώρα που μαστίζεται από τη φτώχεια.

Η Μισέλ δήλωσε ότι είχε κατοικίδια σκυλιά που πέθαναν όταν ήταν νεότερη επειδή δεν είχε χρήματα για να τα πάει στον κτηνίατρο. «Αυτό είναι το κίνητρό μου. Γι’ αυτό προσπαθώ τώρα να βοηθάω τα αδέσποτα ζώα όσο περισσότερο μπορώ».

Η μη κυβερνητική οργάνωση Φιλιππίνων Animal Welfare Society (PAWS) εκτιμά ότι υπάρχουν περισσότερα από 12 εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά στη χώρα, γεγονός που επιδεινώνεται από την ανεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων, την έλλειψη εκπαίδευσης σχετικά με την ευημερία των ζώων και τη φτώχεια, καθώς οι άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στειρώσουν τα κατοικίδιά τους.

Είναι ένας πανέξυπνος τρόπος να γεμίζουν κοιλίτσες, δεν βρίσκετε;


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ