Διάσημος γάτος της Καρπάθου, είναι ο τέλειος “κράχτης” καφετέριας – Γνωρίστε τον Τούμη!

Οι γάτες είναι ικανές να κάνουν πολλές δουλειές. Μπορεί να έχουν θεραπευτικές ικανότητες, μπορεί να έχουν ταλέντο στην υποκριτική, μπορεί να είναι άριστες εξολοθρεύτριες ποντικιών, διάσημες ινφλουένσερ, ακόμα και γάτες γραφείου!

Στο pet-in.gr σας είχαμε συστήσει τον Μητσάρα, τον γνωστό σε όλη τη Σάμο περιπτερά, αλλά και τα πρώτα μαστόρια στις επισκευές μηχανών στα Φάρσαλα.

Σήμερα ήρθε η σειρά του Τούμη, του γάτου με την πιο σημαντική δουλειά της τουριστικής περιόδου. Ο Τούμης είναι διάσημο τζίντζερ αιλουροειδές που ζει (και εργάζεται) στην Κάρπαθο.

Φωτ.: Gerald Kerschbaumer

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα karpathiakanea, πρόκειται για πρώην αδεσποτάκι, εμβολιασμένο και στειρωμένο, που τον βρήκε ο μικρός Κωνσταντίνος, ο γιος του Μένη Μενεάκη, στην αυλή της Ευαγγελίστριας και με μια ματιά τον αγάπησε και τον πήρε μαζί του.

Η ιστορία του Τούμη, ξεκινά από την ημέρα που εμφανίστηκε στο καφέ του Μένη και αποφάσισε να ανέβει στο σταντ πεζοδρομίου της επιχείρησης. Από τότε, μέρα και νύχτα, οι περισσότεροι περαστικοί από τον παραλιακό δρόμο, στα Πηγάδια Καρπάθου, τραβούν αμέτρητες φωτογραφίες με τον Τούμη.

Ο πανέμορφος γάτος συνδυάζει την εργασία ως ιδανικός “κράχτης” του μαγαζιού αλλά και την ανάπαυλα με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ